Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék lefeküdni egy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lefeküdni egy szűz lánnyal 31 éves vagyok szerintetek van rá esélyem?

Figyelt kérdés
ANÉLKÜL HOGY PEDOFILAK NÉZZENEK
2011. ápr. 24. 14:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
18:09 Biztos vagyok benne hogy el jön az az idő amikor te is elveszted!De szerintem csak azért ne feküdj le senkivel hogy a szüzességed elveszítsd. Szerinted azoknak a 14-15éves lányoknak mivel jobb? valószínűleg fele ár meg bánta. te meg lehet hogy majd oda adod az igazinak.
2011. ápr. 25. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Aha, most már értelek. Hát esélyed biztos van.
2011. ápr. 25. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ egy 38 éves férfiba,akiről nem tudom megítélni,érez-e valamit írántam?mindig másképpen viselkedik velem,azt tudom,hogy kedvel mert mondta.

szerinted miért ilyen velem,hogy mindig másképpen viselkedik?

2011. ápr. 25. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:

"Pest megye.

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:35"

akkor írj egy privit :D

2011. ápr. 25. 20:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudhatom. Az is lehet hogy érez valamit irántad de az is lehet hogy csak be akar egy strigulát húzni magának hogy még egy lány meg volt neki ráadásul szűz volt. Nem tudom nem ismerem hozzád való állását hogy viselkedik teneked kell eldöntened hogy csak azt akarja vagy komolyabbat is de szerintem az előbbi. A korkülönbség nem számít ha két ember szereti egymást. kívánok sikert. Csak ne bánd meg és ne kapkodd el
2011. máj. 1. 13:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!