Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni egy szűz lánnyal 31 éves vagyok szerintetek van rá esélyem?
Figyelt kérdés
ANÉLKÜL HOGY PEDOFILAK NÉZZENEK2011. ápr. 24. 14:20
2/15 anonim válasza:
Pedig pedofil vagy. Miért kell neked szűz lány?
3/15 anonim válasza:
Az oviban még van esélyed,máshol nincsenek szűz lányok.
5/15 A kérdező kommentje:
Hanena egész biztos ne vagyok pedo
szeretném bevezetni z élet gyönyöreibe és nem is tudom ég ért szerinted ez bűn ilyen korban?
2011. ápr. 24. 15:56
6/15 A kérdező kommentje:
14:32 hmm ne semmi büszke lehetsz magadra!!
remélem ne bánod!kevés ilyen lány van aki ilyen sokáig eg tartya
2011. ápr. 24. 15:59
7/15 anonim válasza:
Köszi,hát nem tudom,hogy büszke lehetek rá!18 évesen még egy barátom sem volt,nem is csókoloztam.És szerelmes vagyok,egy 38 éves férfiba,akiről nem tudom megítélni,érez-e valamit írántam?mindig másképpen viselkedik velem,azt tudom,hogy kedvel mert mondta.
8/15 anonim válasza:
20 éves vagyok és szintén szűz. Mindenféle értelemben. (se barát, se csók, se semmi)
Szóval jah, van esélyed.
9/15 anonim válasza:
utolsó: honnan írsz? lenne kedved privizni? :)
25/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!