Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg vele, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg vele, hogy nem lehet?

Figyelt kérdés

Elvettem egy 17 éves lány szüzességét, de már az elején tisztáztuk, hogy nem lehet köztünk semmi több. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne, most meg azt várja el tőlem, hogy foglalkozzak vele, találkozzunk meg hogy SZERESSEM!

Nagyon megbántam, amit tettem, főleg, mert van feleségem is.

De ilyenkor mit lehet csinálni???

2011. ápr. 24. 02:23
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Ha képes voltál megcsalni a feleséged egy 17 éves csajért, akkor egyetértek, úgy kell neked. Biztosan ő várna haza téged meleg vacsorával egy fárasztó munkanap után..:D
2011. ápr. 25. 16:58
 12/14 anonim válasza:
50%
szerintem felszínesen tartsd fenn a fiatal csajjal a kapcsolatot, mert milyen jó már hogy bármikor megkaphatod; igazából ha nem derül ki, akkor csak nyerni tudsz
2011. ápr. 26. 20:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát, lehet, hogy az lesz!:)
2011. ápr. 26. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ezt csinálod, még lejjebb süllyedsz, mert eddig bemesélhetted magadnak, hogy csak szórakoztok - de ezek után teljesen tudatosan használnál ki egy lányt, aki szerelmes beléd. Arról nem is beszélve, hogy a feleséged tovább csalnád.
2011. ápr. 27. 00:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!