Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy nem lehet?
Elvettem egy 17 éves lány szüzességét, de már az elején tisztáztuk, hogy nem lehet köztünk semmi több. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne, most meg azt várja el tőlem, hogy foglalkozzak vele, találkozzunk meg hogy SZERESSEM!
Nagyon megbántam, amit tettem, főleg, mert van feleségem is.
De ilyenkor mit lehet csinálni???
Nagyon nehezen fogod levakarni szegénykét.
Nálam is volt hasonló,sőt egy idő múlva hozta a barátnőit is,uh volt olyan,hogy megyek haza és 4 kiscsaj várt a ház előtt.
Ha jó kis csaj,akkor kocoltasd az asszonyt.Úgyis oda van érted az új,friss hús,egy darabig még a teste is szép gondolom,meg nem morog,mint az nő akit megcsaltál.
De hülye vagy!!! lehetett volna annyi eszed!!! idióta vagy! Szegény feleséged,ki fog akadni,ha kiderül mit műveltél! :S
Hát nem tudok nagyon sokat segíteni,de annyit,h küldj el a farancban ha nem ért szép szóból! de vigyázz a szüleidnek elárulhatja mi történt, és rá tehetsz lapáttal. :S
Istenem milyen férfiak vannak manapság!!
UNDORÍTÓ VAGY, hányok a magadfajtától!!!!!!
"már az elején tisztáztuk, hogy nem lehet köztünk semmi több." - és ezzel takarózol! Te is tudtad, hogy egy ilyen fiatal lány nem biztos, hogy ezt be tudja tartani! Ő nem egy kiábrándult, több kapcsolaton túllevő nő, akinek tényleg elég a szex - ő egyértelműen vágyik arra, hogy szeressék , és kihasználtad.
Persze egy idősebb nő is általában így érez - például a feleséged, akivel szemben undorító a viselkedésed. (Remélem,le fogsz bukni, és jól kidob...)
Te vagy az idősebb, neked kellett volna,hogy több eszed legyen, most hiába próbálod a felelősséget arra kenni, hogy "de te megmondtad" stb.
30/N
Helyes, értelmes lány, és nagyon vonzó, ha nem lenne a felségem, azt hiszem, nem is lenne kérdés!! De sejtem én, hogy ez se tartana örökké, akkor meg hiába hagytam el az asszonyt. Fiatal még, és ez nem csupa jót jelent...
Elsőnek üzenem, hogy nem is gondolok erre, nem fogok elválni. Eddig biztos voltam abban, hogy nem buktatna le, meg is beszéltük, mondom, nagyon sokszor, hogy mi az aminél több nem lehet köztünk, de most olyan más lett. Más lány.
Csak olyanok válaszát várom, akik valami érdemeset tudnának mondani, vagyis hogy mit mondhatnék neki??
Első vok.
Én azt csináltam,hogy bemutattam a lánynak az egyik félénkebb haveromat.Együtt is maradtak kb 3 évig.
De mondom,inkább cserét csinálnék a helyedben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!