Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segitseg.3 eve vagyok egyutt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg.3 eve vagyok egyutt a baratommal, minden szep es jo szeretjuk egymast nagyon, a sex is jo, elvezem de nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
Nem ertem mi lehet az oka... Elojatek is van jo hosszasan , izgat kezzel es szajjal is ezzel nincs semmi problema, a sexet is elvezem vele de orgazmusom meg soha nem volt... Szerintetek mi lehet a problema, psziches eredetu lenne? Vagy akar valami mar?... 20l
2011. ápr. 24. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:

nélküle volt már?

magadnak tudsz csinálni? mert akkor csak annyit kell tenned hogy megmutatod neki hogy hogyan csinálja:P

esetleg rajzolj térképet vagy adj mindig utasításokat ( balra igen balra igen ott jóóó most erősebben igeeeeeen stb)

2011. ápr. 24. 00:29
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem a női orgazmus amúgy is csak kamu.

Játszd el neki azt kész.

2011. ápr. 24. 00:29
 3/9 A kérdező kommentje:

a parom mar mondta tobbszor hogy probaljam meg magamnak, ismerjem meg a testem, hogy mi is jo nekem igazan...

de hiszitek vagy sem valahogy nincs kedvem magamhoz nyulni , regen megprobaltam de nemjott be s azota nem probaltam igazan...

2011. ápr. 24. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolkozz el azon, hogy biztosan Ö e életed párja. Ez nem vicc.
2011. ápr. 24. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:

volt már valaha orgazmusod?

ha nincs kedved se hozzá akkor lehet frigid vagy egy kicsit.

2011. ápr. 24. 00:50
 6/9 anonim válasza:
én teljsen megértem a helyzeted. nekemis ezvan és nemtudok mitcsinálni vmikor érzem hogy na most jolesz aztán mégsem..lehet hogy nemtudom elengedni magam..vagy hát nemtudom mondjuk nem vagyok megelégedvwe magammal leeht hogy ezis közrejátszik..nemtudom hogy te hogy vagy vele de ha 3év alatt nem sikerült..akkor nemtudom miért lehet ez:S de egyébként még nekem sem és nem hinném hogy azért nem mert nem tudtak kielégiteni mert élveztem..
2011. ápr. 24. 00:55
 7/9 anonim ***** válasza:

barátnőmnek hasonló gondja volt, segített neki, hogy elkezdte tornáztatni a hüvelyét. nem tudom mi annak az izomnak a neve ami ott van, de azt szokta "erősíteni", és én is elkezdtem lent tornázni.

Eredmény: barátnőm még jobban érez engem, én meg tovább bírom és most már szinte mindig van orgazmusa neki is szex közben

2011. ápr. 24. 12:44
 8/9 A kérdező kommentje:

lehet elkellene kezdenem az itim tornat es az segithetne a problemamon... valakit tud egy oldat ahol errol lehetne olvasni?

a parom birja az agyban sokaig, ezzel nincs semmi gond, egy aktus alatt tobb pozociot is kiprobalunk , van hogy o van felul hol en.

2011. ápr. 24. 13:02
 9/9 anonim válasza:

Sok helyen írnak erről a neten. pl. itt is:

[link]

2011. ápr. 26. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!