Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Körülmetéltessem magam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülmetéltessem magam? (további info lent)

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok ,NEM ZSIDÓ, nincs egészségügyi problémám, csak úgy akarom megcsináltatni, utána milyen érzés vagy sokkal rosszabb???

NORMÁLIS VÁLASZT KÉREK!!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 24. 00:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

1-2 naposan a kórházban körülmetéltek, szóval nem tudom milyen vele, de nélküle egész jó.

Viszont csak úgy nem tudom megérné-e felnőtt korban. Én így nőttem fel és nem volt érzékeny soha, de így hogy tudod milyen, érezni fogod majd utána a különbséget és lehet nagyon fog fájni.

2011. ápr. 24. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Engem gyerekként metéltek és sajnos csak a baj van vele és nem tudhatod, hogy szárad ki... nekem nagyon száraz a makk, kenegetni kell, szerintem ez nem normális dolog, jobb lenne a bőr

TLC nevű szerkezettel próbálok valamit visszanyerni, én nem lennék ilyen hülye, hogy levágatom azt, amivel nincs baj... késő bánat lesz utána... egy valamirevaló műtét is két és félmillió Ft, de annak is kockázatai vannak, a metélésnek elég sok hátulütője lehet, ha beszopod, akkor sajnos mindenki csak sajnálkozik, mert hát "ritka, hogy baj legyen" de nekem pl sok baj van és nagyon gáz volt az is, amikor kicsiként látták és nyilván beszóltak rá meg nagyon megnézik, már felnőttként nem érdekel annyira, de gyerekként nagyon megviselt

2011. ápr. 25. 09:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Felnőttként talán annyiból könnyebb helyzetben van az, aki megcsináltatja, hogy a doki KÖTELES 5 év garanciát vállalni a munkájára. Tehát ha bőrhíd kialakul, stb. Persze gondolom nem varr oda egy új fitymát.
2011. ápr. 25. 10:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem metéltesd, én is megtettem.
2011. máj. 22. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem semmiképp, nekem csak károm származott belőle és ezen már segíteni nem igazán lehet :(
2011. szept. 12. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Egyik leggázabb dolog, ami történt velem... sőt... a leggázabb :(
2011. szept. 28. 15:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: dettó :(

Csak pisilni tudok vele, a többi vagy kellemetlen vagy rendesen FÁJ :((((

2011. nov. 2. 17:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!