Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetéltessem magam? (további info lent)
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok ,NEM ZSIDÓ, nincs egészségügyi problémám, csak úgy akarom megcsináltatni, utána milyen érzés vagy sokkal rosszabb???
NORMÁLIS VÁLASZT KÉREK!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 24. 00:14
2/17 anonim válasza:
Szerintem akkor már menjen az egész.
3/17 anonim válasza:
kérj meg egy kutyát. az megcsinálja és még fizetni se kell neki.
5/17 anonim válasza:
Minek?
Ha csak úgy, akkor ne csináltasd meg.
De végülis te tudod, ha úgy érzed akkor rajta!
6/17 anonim válasza:
Csináld. Ne szarakodj vele. Fogd meg a kést aztán ne kíméld.
8/17 anonim válasza:
Nem véletlen van az ott, ne akard levágni.
9/17 anonim válasza:
A metélésen eléggé gondolkozom én is. Lassan 4 hónapja folyamatosan hátrahúzva tartom a fitymám, és egyáltalán nem rossz, sőt! Volt hogy pl. focizás közben eléggé megizzadtam, de nem lett büdös, "normál" helyzetben pedig..
10/17 anonim válasza:
Engem egy hónapja metéltek körül, szex nem tudom milyen még vele, viszont tényleg nem büdösödik. + tovább tart kicsapni magamnak, szerintem vennem kell síkosítót.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!