Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Szeretek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Szeretek egy lányt volt köztünk minden az az szex de nagy a távolság igazából csak össze járunk h küzdhetném le a szerelmi bánatom ki vagyok naon

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 23:54
 1/4 nemethkaroly ***** válasza:
Hát vagy többet találkoztok,... vagy ha az nem lehetséges, tartsd más módon a kapcsolatot, telefon, internet, ez a 21. sz. csak van valami mód, vagy egyikőtök a másikhoz költözik, persze ez korfüggő.(esetleg közös albérlet ha elég idősek vagytok :D)
2011. ápr. 24. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak összejártok,és Ő továbbra sem veszi annyira komolyan,mint Te,akkor csakis a felejtés a megoldás.Ki kell törölni az életedből,és soha többé nem találkozni Vele.
2011. ápr. 24. 00:51
 3/4 anonim ***** válasza:
kölözzetek össze és legyetek boldogok
2011. ápr. 24. 06:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van csak én lány vagyok,de már beleőrülök ebbe az egészbe.Iszonyatosan hiányzik és már nagyon régen találkoztunk,de ha találkozunk akkor mindig szexelünk,meg tartjuk a kapcsolatot is,csak ő nem látja értelmét :( kívánom neked,hogy megoldást találjatok,és legyél türelmes a jó dolgokra mindig várni kell :)
2011. ápr. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!