Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szilikon mell vagy természetes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilikon mell vagy természetes?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy nektek mi jön be jobban. Én ugyanúgy szeretem a műmellet is, mint a természetest.Csak ne legyen túl nagy. Ti?
2011. ápr. 23. 19:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Természetes, undrodok a műtől:D
2011. ápr. 23. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Azt ugye tudod, hogy erre nem tud érdemi választ adni az, aki még nem fogott mindkét fajtából?
2011. ápr. 23. 19:22
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Műcsöcsöket még nem fogtam, de nem is szeretnék. Már a látványa is taszít.
2011. ápr. 23. 19:25
 4/17 anonim ***** válasza:
46%

jaj :( én meg ezen agyalok hogy megcsináltassam e

sok pasi undorodik tőlük, de nekem meg nagyon kicsi

bakker

2011. ápr. 23. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
sok pasi csak álszentségből mondja, hogy undorodik a műtől. a legtöbb pasi, ha egy nőn műmelleket lát, de azok nem túl nagyok vagy feltűnőek, hanem normális kereteken belül van, akkor észre sem veszik, hogy műmell... csak ha megfogják. de ha meg szerelmes a lányba, és kiderül róla, hogy műmelle van, nem hinném, hogy csak emiatt dobnák. főleg ha még jól is néz ki az a műmell. nekem ez a véleményem, és a tapasztalatom annak alapján, amit haverjaim vallanak.
2011. ápr. 23. 19:48
 6/17 A kérdező kommentje:
szerintem semmi baj a műmellel. és az előttem szólónak igaza van. ha normális a méret akkor észre sem lehet venni csak ha fogák :D ha tényleg olyan kicsi akkor szerintem megműttetheti a lány, de előtte kérdezze meg a barátját.
2011. ápr. 23. 20:07
 7/17 szamo77d ***** válasza:
65%

Nekem sem jönnek be ezek a szilikonnal felpumpált óriás

mellek! Valahogy olyan visszataszítóan idegenek, természet

ellenesek! Ha a bnőm ilyet szeretne, én nem engedném neki, ill. elhagynám! Nem fogok ott egy csomó műanyagot dédelgetni minden éjjel!

2011. ápr. 23. 20:52
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Csakis természetes. A szilikonos undorító!
2011. aug. 28. 18:11
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is a termeszetes jon be, meg akkor is, ha kicsik vagy , ha lognak.
2011. szept. 5. 12:44
 10/17 anonim ***** válasza:
akkor a többségnek jobb a pici valódi, mint a nagy/normál mű?
2011. szept. 5. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!