Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes mell vagy szilikon? Melyik az izgatóbb?
Mindegy, csak legyen rajta nő!
:DD
Szilikon mell már csak tudatilag is illuzió romboló. Én a természetes melleket szeretem, igaz barátnőmé pont nem kicsi és nem is hatalmas, oylan pont jo. Szilikon melle bárkinek lehet, szerintem undorító akár mekkora. ennyivel Nekem is lehetne jó mellem :D !
22/f
LOL előttem lévő válasz vicces volt :D
meg az első is :D
Én is a természetesre voksolok. Szilikonnak sokszor más a fogása is és annyira mű már ránézésre is, ha nem jól van megcsinálva. És veszélyes is. Nem értem minek kell a nőknek, mikor kis mellekkel is lehetnek szépek, nem kellene ennyi butaságot csinálniuk szerintem.
Természetes.
Szilikon szvsz leginkább csak maguknak a nőknek kell, vagy önbizalomnövelés vagy "vetélytársak lealázása" miatt. Persze van egy-két "ferde" pasi, akinek a szilikon "kell", de az annyit is ér. Ahogy az itt válaszolókból is jól látszik, az elsöprő többség a természesre szavaz. :)
Mindenki a természeteset szereti jobban. Da ha valakinek a nagy kell, akkor lehet, hogy beéri szilikonnal. Egyébként a formás, természeteset szereti a legtöbb férfi, mérettől függetlenül. (Legalábbis nem tudnám elképzelni, hogy más másképp gondolja ;) )
Sőt, a nagynak hátránya, hogy a sok recskagépnek arra csöpög a nyála :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!