Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok, ha valaki elővenné a péniszét, csak úgy hirtelenjében?
Azt nem tudom,hogy merev vagy nyugalmi állapotban lévő pénisz között tennétek e különbséget?
A helyzet adott,egy férfival vagytok kettesben,pl:egy szobában,aki gondol egyet és előveszi a péniszét!
Vagy,ha merev péniszt láttok,de nadrágon keresztül,akkor mit csináltok?Megnézitek,hogy mekkora lehet vagy,mintha észre sem vennétek,úgy tesztek?
Szia!
Engem nem is olyan régen ért atrocitás. A szomszéd sráccal nagyon jó viszonyban vagyunk, szinte már testvéri. Egyik este áthívott beszélgetni-sütni. Mikor odaértem ott volt az egyik közös ismerősünk, ő is a házban lakik, 15 éves fiú. Közölte, hogy szerelmes belém, és mit számít az a 6 év (22 vagyok), mert ő egy hónap múlva már 16 lesz, majd megpróbálta bemesélni, hogy nem is szeretem páromat. Közöltem a házigazdával, hogy ha nem haragszik én bemennék filmet nézni, vagy leütöm a gyereket. Valószínűleg elaludhattam, mert nem tudom, hogy a "kis hódolóm" mikor mászott be mögém az ágyba, csak arra riadtam fel, hogy a merev péniszét a fenekemhez nyomja.
Eszméletlenül kiakadtam, de leginkább megrémültem. Felpattantam, összeszedtem a cuccaimat, és köszönés nélkül elhúztam. Annyira ledöbbentem, hogy még fel sem pofoztam.
Másnap írt ugyan, hogy ne haragudjak, de ezek után látni sem akarom.
ÁÁÁÁááá
Miféle emberek vannak???
En kertes hàzban lakom és véletlenül kinéztem az ablakon. Làtom egy férfi àll az ablak elõtt és valamit fog.
Jobban megnéztem, képzeljétek a farka volt a kezében. Utàna le-fel jàrkàlt, ùgy felàllott farokkal. Néha bedugta a pólója alà. En ùgy meglepõdtem, de ki is lestem. Na lànyok én még ekkora nagy ocsmàny farkot életemben nem làttam. De azt hiszem egy kicsit meg is undorodtam és még hànyingert is kaptam. Kellett nekem leskelõdni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!