Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok, ha valaki elővenné a péniszét, csak úgy hirtelenjében?
Azt nem tudom,hogy merev vagy nyugalmi állapotban lévő pénisz között tennétek e különbséget?
A helyzet adott,egy férfival vagytok kettesben,pl:egy szobában,aki gondol egyet és előveszi a péniszét!
Vagy,ha merev péniszt láttok,de nadrágon keresztül,akkor mit csináltok?Megnézitek,hogy mekkora lehet vagy,mintha észre sem vennétek,úgy tesztek?
Ha az illető férfi nem a párom lenne, igencsak rosszul járna, ha ilyet tenne a jelenlétemben. :)
Nadrágon keresztül sem érdekel, kinek mekkora.
Az ilyen emberek betegek.
Kislàny koromban a nõvéremmel vàrtunk este a pu.-on. Arra lettem figyelmes egy férfi a kezében tart valamit. Ugyebàr én nem tudtam, hogy mi lehetne az. A nõvérem nem mondott semmit, de làttam furcsa az arca, most màr tudom, hogy megijedt.
Sztem nem mindegy, h ki tenné ezt.
Ha egy idegen, az egészen más, mint ha egy ismerősöm. Mert velem már megtörtént, h egy idegen előkapta a farkát előttem és kb 3 méter volt közöttünk egy parkban. Kitört belőlem a röhögés. Így utólag belegondoltam, h milyen mázli, h nem ijedtem meg, mert egy perverz állat lehetett. Így inkább ő lepődött meg és gyorsan felhúzta a sliccét és elhúzott.
Ha ismerős lenne, akkor viszont megbeszélném vele, h mit gondolok a péniszéről, mennyire tartom nagynak/kicsinek, kívánatosnak, stb. De mindenképpen megkérdezném, h most ezt mért csinálja, ez nála szokás?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!