Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondjam el a barátnőmnek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el a barátnőmnek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Még előző héten voltunk házibuliban a barátnőmmel, és nagyon készre ittuk magunkat... Haza mentünk, és lefeküdtünk aludni. A barátnőm bealudt egyből, és nekem az-az ötletem támad, hogy ő amíg alszik, lesz****tom... meg is történt, a szájába élveztem el, és reggel ezt nem is vette észre. Nagyon röstellem az egészet, és ő erről nem is tudd... Mondjam el neki? Most mit tegyek? A barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt, volt szex, meg minden már rég... 17/f , ő 17/l
2011. ápr. 23. 18:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha ez nem kamu kérdés.Akkor minek mondanád el? Balhézni akarsz vagy csak szimplán böszme vagy?
2011. ápr. 23. 18:22
 2/16 anonim ***** válasza:
fuh. az elég gáz ha a csaj nem vette észre. szerintem mondd el neki.:D
2011. ápr. 23. 18:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz gané egy ember vagy, se perc alatt kihajítanálak, de csak azután miután kellően megaláztalak.
2011. ápr. 23. 18:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha tényleg nem kamu a kérdés akkor én azt mondom, hogy nem tudom itt mi a helyes döntés. Ha elmondod Neki és van egy csepp józan esze akkor kihajít Téged, mert ilyen fokú megalázást én nem tűrnék el. Én már megemlítettem 1-2 alkalommal a páromnak, hogy számomra nagyon izgató lenne ha úgy kezdene el szexuálisan izgatni, hogy én alszom és erre kelek fel, vannak ilyen fantáziaképeim de ez teljesen más hiszen akkor nem totál részeg állapotban vagyok, hanem valószínűleg hamar felkelek arra, hogy a párom itt-ott-amott simogat ... És természetesen Ő már tudja, hogy ez számomra nem lenne tolakodó mert már elmondtam Neki, hogy engem ez izgat. De Te ocsmány módon kihasználtad a barátnődet úgy, hogy nem tudott magáról és megaláztad Őt. Én biztosan nagyon kiábrándulnék ha a párom ezt megtenné velem ... Ennyire szereted a barátnődet, hogy úgy használod mint valami tárgyat? Amikor kiüti magát, gondolsz egyet és teleélvezed a száját? Gratulálok hozzá. Hiába szégyelled magad, még az sem mentség h ennyit ittatok. Ha valóban szeretnéd ezt nem tetted volna meg Vele. Azt sem tartanám szép dolognak ha egy ilyet elakarnának hallgatni előlem, bár szerintem ezek után nem lehet a másik szemébe nézni lelkiismeretfurdalás nélkül...

19/L

2011. ápr. 23. 18:29
 5/16 anonim ***** válasza:
egyel többel vagy kevesebbel szop le, neki már mind1 is...
2011. ápr. 23. 18:31
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
most minden lány ajvékol h hú de megaláztad, de sztem az a lány aki "készre issza" magát az megérdemli. szal ne edd emiatt magad.
2011. ápr. 23. 18:32
 7/16 anonim ***** válasza:
Kamu!
2011. ápr. 23. 18:34
 8/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:29

Teljes mértékbe igazad van! De én alapból egy nagyon kedves ember vagyok, nagyon lehet szeretni, sose csaltam meg egy barátnőmet se, és nem vagyok perverz típus... De most a saját elveimet tagadtam meg azzal, amit a múlt héten tettem... Olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy ezt el nem tudjátok képzelni... remélem megérti, mert ő is tudja hogy nem ilyen vagyok... Akkor jött az ötlet, és csak csináltam... De nem merem elmondani

2011. ápr. 23. 18:34
 9/16 A kérdező kommentje:
Az elsőnek meg azt mondanám, hogy tehetetlen vagyok most ebben
2011. ápr. 23. 18:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Elég gyökér dolog volt, de most már hagyd a fenébe.
2011. ápr. 23. 18:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!