Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mondjam el a barátnőmnek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el a barátnőmnek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Még előző héten voltunk házibuliban a barátnőmmel, és nagyon készre ittuk magunkat... Haza mentünk, és lefeküdtünk aludni. A barátnőm bealudt egyből, és nekem az-az ötletem támad, hogy ő amíg alszik, lesz****tom... meg is történt, a szájába élveztem el, és reggel ezt nem is vette észre. Nagyon röstellem az egészet, és ő erről nem is tudd... Mondjam el neki? Most mit tegyek? A barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együtt, volt szex, meg minden már rég... 17/f , ő 17/l
2011. ápr. 23. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ne mondd el neki. Más nem tud róla, te megbántad, nem csaltad meg...stb. Csak csalódna benned és megrendülne a beléd vetett bizalma, holott leírásod alapján nincs rá oka. Egyszeri alkalom volt, tanultál belőle.

Félreértés ne essék, én alapvetően az őszinteség híve vagyok egy kapcsolatban, de mi értelme van borzolni ilyesmivel a kedélyeket? Nem csalta meg, nem alázta meg mások előtt, nem ejtette teherbe, nem történt erőszak... hűséges hozzá, szereti, megbánta. És ez az utóbbi 3 a legfontosabb, szerintem.

2011. ápr. 23. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:42

Köszönöm szépen a rendes hangnembe megírt válaszodat!

Ez így is van, most valahogy nagyon ki engesztelem... De többet ilyet soha, de soha nem fogok csinálni...

2011. ápr. 23. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:32

Igen, az olyan lány aki elmegy egyszer bulizni a párjával és esetleg többet iszik a kelleténél, de semmi olyat nem csinál ami botrányos lenne, vagy hagyna némi kivetni valót maga után az megérdemli, hogy a barátja a szájába élvezzen miközben Ő alszik. Istenem komolyan mondom, miért nem lehet az ilyen begyepesedett agyú embereknek eszet is adni? Nem szép az ha egy lány a sárga földig leissza magát, én magam alkoholt is nagyon ritkán fogyasztok (negyedévente kb. akkor is meglehetősen keveset) na de az, hogy ezért bárki is ilyet érdemeljen. Nevetséges!

2011. ápr. 23. 18:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Büntetésből te is sz.opj le valakit, és minden rendben lesz. hülje kocsog -.-"
2011. ápr. 23. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Nehogy elmondd már...örülj neki, hogy nem balhézik veled...
2011. ápr. 23. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
te beteg állat !! :D félisten vagy ,el ne mondd neki..
2011. ápr. 23. 20:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!