Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek hogy lehet ennyire érett és éretlen?
Az hogy sosem volt orgazmusa...Kb nem minden nőnek van hüvelyi orgazmusa még szex közben sem, ez tény.
Viszont azt, hogy nem élvezték sosem, attól még lehet kívánták a dolgot- de ez utalhat mondjuk nimfománra is, mert az egy betegség.- Az illető érez nemi vágyat, sőt átlagban sokszor kívánja, de nem tud kielégülni sosem, ezért minél jobban kívánja és keresi az alkalmat, hogy újra szexelhessen.
Egyébként a kérdező is ugyanolyan éretlen, mint a barátnője:D Kvittek vagytok egymással.
"amúgy meg ha olyan okos vagy: nem csak hüvelyi orgazmus létezik ám, és szex során lehet úgy is izgatni a lányt, hogy klitorális orgazmusa legyen."
Honnan a francból vetted, hogy én csak azt hiszem, hogy hüvelyi orgazmus létezik?!?
Az más kérdés, hogy a sok tudatlan tini össze-vissza kefélget, mindenkivel bulik során. Az sem a mi hibánk, hanem a társadalomé, média, na meg persze a Szülőké főleg!
Ha nem tudná mi az az orgazmus tuti megbeszélné velem. Mert éretlensége melett azért őszinte velem. És mikor együtt vagyunk, mindig elszokott menni. Ha megjátssza az már az ő baja, de én bízom benne és szeretem. Csak néha a viselkedése nagyon idegesítő, 10 éves kislányé meg ha gondjaik vannak, arra hivatkozik, hogy ő még kicsi. De hülyeség volt ezt ide kiírni, mert itt csak a vita megy ezen. Ink. megbeszélem vele. Ja és am. ő nem az a lány aki bulikba kúratja meg magát, ugyanis ő még buliba se jár. Mi ketten eléggé megvetjük a szórakozóhelyeket meg eleve ezt az egész bulizást.
Akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!