Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sztetek hogy lehet ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek hogy lehet ennyire érett és éretlen?

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves. Éjjel-nappal a f.asz jár a fejében, állandóan dugni akar és ha nem vok vele mindig maszturbál mégis a viselkedése, öltözködése, mint egy 10 évesé. Sztetek mit tegyek? Eléggé idegesít, főleg mikor vmi miatt arra hivatkozik, hogy ,,kicsi vok még" Kidibjam? Nagyon szeretem.
2011. ápr. 23. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az hogy sosem volt orgazmusa...Kb nem minden nőnek van hüvelyi orgazmusa még szex közben sem, ez tény.

Viszont azt, hogy nem élvezték sosem, attól még lehet kívánták a dolgot- de ez utalhat mondjuk nimfománra is, mert az egy betegség.- Az illető érez nemi vágyat, sőt átlagban sokszor kívánja, de nem tud kielégülni sosem, ezért minél jobban kívánja és keresi az alkalmat, hogy újra szexelhessen.

Egyébként a kérdező is ugyanolyan éretlen, mint a barátnője:D Kvittek vagytok egymással.

2011. ápr. 23. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem kell agyonagyalni a dolgot, és egyből nimfomániára mint betegségre gondolni. most komolyan nemtom ti hol éltek, de nem igaz, h nem láttatok erre ezer példát, hogy lányok körében igenis menő (bizonyos körökben) azzal hencegni, hogy dugás így, dugás úgy, aztán ha mélyebbre mész, kiderül, hogy azt sem tudják, mi a lényeg. amit írtam, azt úgy értettem, hogy pl az egyik lány ismerősöm bevallotta, h nem tudja, mi az az orgazmus, és fogalma sincs, h egyáltalán átélte e már. amúgy meg ha olyan okos vagy: nem csak hüvelyi orgazmus létezik ám, és szex során lehet úgy is izgatni a lányt, hogy klitorális orgazmusa legyen. na, neki ez sem volt, mert ennyire nincs képben, és emellett 5 éve él aktív nemi életet. és nagyon sok lány azt hiszi, h attól felnőtt, hogy felnőttes dolgokról beszél bennfentesen, mint pl. a szex. és a többségnek fogalma sincs a szexről, csak a mai szexcentrikus világban cikinek érzik bevallani, ha valamit nem tudnak, nem értenek. nem véletlenül ilyen népszerű ez az anonim, arc nélküli oldal is...
2011. ápr. 24. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:

"amúgy meg ha olyan okos vagy: nem csak hüvelyi orgazmus létezik ám, és szex során lehet úgy is izgatni a lányt, hogy klitorális orgazmusa legyen."

Honnan a francból vetted, hogy én csak azt hiszem, hogy hüvelyi orgazmus létezik?!?

Az más kérdés, hogy a sok tudatlan tini össze-vissza kefélget, mindenkivel bulik során. Az sem a mi hibánk, hanem a társadalomé, média, na meg persze a Szülőké főleg!

2011. ápr. 24. 00:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Ha nem tudná mi az az orgazmus tuti megbeszélné velem. Mert éretlensége melett azért őszinte velem. És mikor együtt vagyunk, mindig elszokott menni. Ha megjátssza az már az ő baja, de én bízom benne és szeretem. Csak néha a viselkedése nagyon idegesítő, 10 éves kislányé meg ha gondjaik vannak, arra hivatkozik, hogy ő még kicsi. De hülyeség volt ezt ide kiírni, mert itt csak a vita megy ezen. Ink. megbeszélem vele. Ja és am. ő nem az a lány aki bulikba kúratja meg magát, ugyanis ő még buliba se jár. Mi ketten eléggé megvetjük a szórakozóhelyeket meg eleve ezt az egész bulizást.

Akik normálisan válaszoltak azoknak köszönöm! :)

2011. ápr. 24. 10:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!