Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek hogy lehet ennyire érett és éretlen?
Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves. Éjjel-nappal a f.asz jár a fejében, állandóan dugni akar és ha nem vok vele mindig maszturbál mégis a viselkedése, öltözködése, mint egy 10 évesé. Sztetek mit tegyek? Eléggé idegesít, főleg mikor vmi miatt arra hivatkozik, hogy ,,kicsi vok még" Kidibjam? Nagyon szeretem.2011. ápr. 23. 15:22
1/14 A kérdező kommentje:
*kidobjam
2011. ápr. 23. 15:23
2/14 anonim válasza:
Legyél vele és dugjad. Aztán ha meguntad, dobd ki.
3/14 anonim válasza:
A barátnőd nagyon éretlen. Az hogy állandóan szexelne, nem azt jelenti, hogy érett.
4/14 anonim válasza:
Jah dugd meg ha meguntad dobd ki ettől majd rájön h a szex nem minden ennyi... vannak olyan lányok akik megérdemlik ezt mert csak ebből tanulnak.
5/14 anonim válasza:
Ha meg nincs szex, meg nem kívánja a barátjánál jobban és nem szexmániás, akkor meg az a baj..:D
Komolyan.
Amúgy te hány éves? 15? Minek kell akkor járni?
Még most tombolnak a hormonok, az még nem jelenti azt, hogy szexelni kell rögtön.
'kidobjam,?nagyon szeretem'- Ha kiakarod dobni, akkor nem hiszem, hogy szeretnéd.
Esetleg beszélni nem tudnál vele??Őszintén?
6/14 anonim válasza:
Előzőekkel egyet értek, de más irigy lenne rád hogy ilyen nimfomán barátnőd van!!
7/14 anonim válasza:
Most akkor ha én azt írom, hogy dobd ki, akkor kidobod? Hát akkor nemnagyon szeretheted...
8/14 anonim válasza:
Szerintem te sem vagy érettebb. Úgyhogy probléma megoldva.
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem dobom ki :'( :'( :'(
2011. ápr. 23. 16:40
10/14 anonim válasza:
lehet, hogy megjátssza a nimfomán dolgot, mert azt hiszi, attól lesz felnőttes, ha folyton a dugásról beszél, és folyton csak azt akarja. nagyon sok olyan lányt ismerek, akik hencegnek, hogy imádnak dugni, meg mindent kipróbálnak tiniként, és közben mind bevallotta már egy óvatlan pillanatban, hogy pl. sosem volt még orgazmusa, és egyáltalán nem is élvezi a dolgot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!