Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy puha a mellbimbom?
Első, neked az ilyen tetszik?
Nekem is ilyen van, és én sem szeretem. Ha fázom, ha felizgulok(akkor sem végig)..kb csak ennyiszer áll föl egy kicsit. Pedig olyankor sokkal jobban tetszik, sőt. Szerintem nekem úgy szép a mellem, de mikor puha a m.bimbóm, akkor nem tetszik:(
Ja, de válaszolva a kérdésedre:)
Ezzel nagyon semmit nem tudsz csinálni, neked ilyen, el kell fogadni. Mondjuk állítólag - legalábbis én hallottam róla, nem néztem utána, nem akarok műtétet - van olyan esztétikai beavatkozás, amivel elérik, hogy a nap minden percében kemény legyen a mellbimbód, vagy keményebb.
Ebbe egy kicsit belekötnék, ha lehet.
"az első vagyok. mivel nem nézegetem a melleket melltartóban, nekem teljesen elég ha akkor keményedik be, ha felizgul egy lány"
Ha mondjuk éppen átöltözik előtted, meztelenül meglátod, semmi szexuális dolog nincs köztetek, csak öltözik. Tehát nem áll a mellbimbója. (Ugyanis téged az érdekel, hogy szex közben álljon, ezt írtad) Akkor már nem tetszik. Nekem ez jött le ebből.
halljátok, nem az a normális, hogy csak akkor keményszik meg ha fázol, vagy ha izgalmi állapotban van / izgatják?
miért van ez az oldal tele buggyantakkal? miért kéne, hogy folyton álljon? szerintem is tök gáz ha átüt
engem inkább zavarba hoz ha a páromon kívül más látja :P
és sajnos nekem elég gyakran áll, fázós vagyok... de mondjuk én mellem mindig kerek almaformájú is, ha áll, ha nem a bimbó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!