Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normalis hogy puha a mellbimbom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy puha a mellbimbom?

Figyelt kérdés
nem tudom miert de nekem nem tetszik olyan semilyen.. puha az egesz ..16 eves vagyok es olyanok a mellbimboim mint egy kislanynak peddig eleg nagyok a melleim..Van hogy bekemnyszik vagyis olyan mintha ki lenne tomve de hamar elmulik..mit tegyek? vagy mi ez?
2011. ápr. 22. 23:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
25%
hát nem tudom de most rendesen felkeltetted az érdeklődésemet. 16 éves fiú vagyok. nincs kedved találkozni? hogy hívnak? bejelöllek facebookon.
2011. ápr. 22. 23:06
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Első, neked az ilyen tetszik?

Nekem is ilyen van, és én sem szeretem. Ha fázom, ha felizgulok(akkor sem végig)..kb csak ennyiszer áll föl egy kicsit. Pedig olyankor sokkal jobban tetszik, sőt. Szerintem nekem úgy szép a mellem, de mikor puha a m.bimbóm, akkor nem tetszik:(

2011. ápr. 22. 23:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
az első vagyok. mivel nem nézegetem a melleket melltartóban, nekem teljesen elég ha akkor keményedik be, ha felizgul egy lány
2011. ápr. 22. 23:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, de válaszolva a kérdésedre:)

Ezzel nagyon semmit nem tudsz csinálni, neked ilyen, el kell fogadni. Mondjuk állítólag - legalábbis én hallottam róla, nem néztem utána, nem akarok műtétet - van olyan esztétikai beavatkozás, amivel elérik, hogy a nap minden percében kemény legyen a mellbimbód, vagy keményebb.

2011. ápr. 22. 23:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
megint az első. hát ez a műtét elég érdekesen hangzik. vagyis a műtét nekem mindig a vágás stb. szinonímája. + milyen már ha nyáron 100fokban pólóban vagytok, és átüt a pólón? az elég vicces... szerintem teljesen jók vagytok így...fogadjátok el..
2011. ápr. 22. 23:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe egy kicsit belekötnék, ha lehet.

"az első vagyok. mivel nem nézegetem a melleket melltartóban, nekem teljesen elég ha akkor keményedik be, ha felizgul egy lány"

Ha mondjuk éppen átöltözik előtted, meztelenül meglátod, semmi szexuális dolog nincs köztetek, csak öltözik. Tehát nem áll a mellbimbója. (Ugyanis téged az érdekel, hogy szex közben álljon, ezt írtad) Akkor már nem tetszik. Nekem ez jött le ebből.

2011. ápr. 22. 23:17
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

halljátok, nem az a normális, hogy csak akkor keményszik meg ha fázol, vagy ha izgalmi állapotban van / izgatják?

miért van ez az oldal tele buggyantakkal? miért kéne, hogy folyton álljon? szerintem is tök gáz ha átüt

2011. ápr. 22. 23:25
 8/20 anonim ***** válasza:
76%
Persze. Én sem szeretem, hogy nem szeretem. De nekem akkor sem tetszik, ezáltal szégyenlősebb is vagyok. Ha kemény a mellbimbóm, akkor kikerekedik a mellem. Ha nem kemény, akkor olyan hegyes vagy milyen lesz az egész mellem..és sokkal puhább. Én meg utálnám azt a tudatot, hogy a barátomnak csak akkor tetszik a mellem, ha áll, mert szexen kívül őt nem érdekelné..hát köszi.
2011. ápr. 22. 23:32
 9/20 anonim ***** válasza:

engem inkább zavarba hoz ha a páromon kívül más látja :P

és sajnos nekem elég gyakran áll, fázós vagyok... de mondjuk én mellem mindig kerek almaformájú is, ha áll, ha nem a bimbó

2011. ápr. 22. 23:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek puha alapállapotban, nekem is az. Nem zavar. Ez olyan, mint a férfiak farka valahol, kemény, ha kell. :D
2011. ápr. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!