Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mellbimbóm körüli rész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mellbimbóm körüli rész nagyon dúrván kiáll. Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
A melleim kerekek és feszesek teljesen meglennék velük elégedve de valami miadt a mellbimbóm körüli rész megvan duzzadva és nagyon durván kiáll teljesen elcsúfitja a melleimet engem nagyon kiborít és nem tudom h mitől lehet ez.Másnak is ilyen a melle?így marad ez már?vagy ez valaminek a jele?(kb fél éve lettek ilyenek)18/L
2010. máj. 17. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
10%
nő a harmadik melled, nem baj az, képet küldhetnél
2010. máj. 17. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

hogy kiáll?:OOO

tölts fel ide képet: [link]

utána megmondom..

semmi bajod nem lehet belőle. :)

aztán majd linkeld pls.

egyébként nekem nem ilyen :O

2010. máj. 17. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát láttam már csúnya melleket - akkor lehet a tied sem szép de ne aggódj mert ha pl te lennél a barátnőm akkor a te melledet imádnám akármilyen csúnya is az lenne nekme a legszebb. Hülyén hangzik mi? de igaz..:)

Menj el nőgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz ő biztos fog tudni válaszolni. Lehet komoly a probléma is - én nem értek hozzá. Daganat vagy bármi egyém, nem?

2010. máj. 17. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:
azért annyira csak nem dúrva:Shát képet nem szívessen linkelnék.kerestem hasonló melleket hátha de nem találtam ilyet:S
2010. máj. 17. 18:20
 5/6 A kérdező kommentje:
megpróbáltam feltőlteni nem sikerűlt
2010. máj. 17. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
18 évesen ez még talán nem gond. Előbb a bimbó nő meg és csak utána a mell többi része: van, akinek majdnem félgömb alakú a bimbóudvara. Majd szépen kisimul, ahogy nő... mutass képet, akkor lehet biztosat mondani.
2010. máj. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!