Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért számít férfiatlannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít férfiatlannak egy férfi a saját neme előtt, ha nem akar minden nőt megdugni?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt a fajta mentalitást. Ha egy férfinek van egy mércéje a nőkkel kapcsolatban, és nem hajlandó az alá menni, még ha ezáltal udvarás nélkül is összejöhetne bizonyos nőkkel, akkor ettől már miért kell férfiatlannak titulálni, köcsögnek nevezni, és a többi?
2011. ápr. 22. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

szerintem a te hozzáállásod az utódnemzés, fajfenntartás céljából nem jó de nem is baj hiszen úgyis sokan vagyunk.

remélem találsz valakit aki jó neked. a legtöbb ilyen hozzáállású ember nehezen talál párt. van aki soha.

2011. ápr. 22. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
21:23as vok.amiért még nem akar mniden csajt megdönteni nem azt jelenti hogy nehezen találna párt magának.szerintem inkább csak egyel feküdjön le.de az szerelemből legyen. mnit a fél várossal, és azokkal meg ck heccből.esküszöm sokak válaszán megdöbbenek komolyan.
2011. ápr. 22. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Bárcsak minden férfi olyan lenne, mint Te!
2011. ápr. 22. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezzel kb. en is ugy vagyok, mint a kerdezo!

Csak en eleg gatlasos es zarkozott vagyok, nem vagyok elegedett magammal, ezert aztan nem is vagyok csajozos tipus!

Ha tudnad, kerdezo, hogy hanyszor szembesultem azzal, hogy homokosnak neznek...meg az allitolagos haverjaim is folyamatosan azzal cikiznek (szerintem neha mar kicsit tullove a celon), hogy b*zi vagyok! Ami persze kezenfekvo is, hiszen nem csajozok, de neha azert mar nehez elviselni, hiszen nem ez az oka!

De egyebkent szerintem az intelligens emberek megertik, hogy nem mindenki gondolkozik ugyanugy es mindenkinek sajat szuveren joga (es maganugye) eldonteni, hogy kivel, hol, hogyan, mikor el szexualis eletet es ebbe senkinek sincs joga beleszolni (ami persze a gyakorlatban baromira nem igy mukodik...:D)!

2011. ápr. 23. 01:10
 15/15 anonim válasza:
Szemèlytöl függ!
2012. szept. 9. 22:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!