Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért számít férfiatlannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít férfiatlannak egy férfi a saját neme előtt, ha nem akar minden nőt megdugni?

Figyelt kérdés
Nem értem ezt a fajta mentalitást. Ha egy férfinek van egy mércéje a nőkkel kapcsolatban, és nem hajlandó az alá menni, még ha ezáltal udvarás nélkül is összejöhetne bizonyos nőkkel, akkor ettől már miért kell férfiatlannak titulálni, köcsögnek nevezni, és a többi?
2011. ápr. 22. 21:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
mert ez természetellenes
2011. ápr. 22. 21:05
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

nem számít annak hogyha az akit nem akar megdugni az öreg vagy dagadt vagy ocsmány vagy hasonló gond van vele.

amúgy meg hogyha arról van szó hogy nem akar megdugni minden szép lányt akkor szerintem tényleg baj van.

2011. ápr. 22. 21:06
 3/15 A kérdező kommentje:
Mert miért van baj? Miért baj az, ha egy férfi csak azzal a nővel akar együtt lenni, aki iránt érez is valamit?
2011. ápr. 22. 21:07
 4/15 anonim ***** válasza:
18%

én is gondolkoztam régebben így. de most már inkább megdugok mindent amit birok.

igazából kinőttem ezt a hős szerelmes viselkedést.

2011. ápr. 22. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Két és fél éve van párom, szeretem és nem csalnám meg, de nekem is dughatnékom van, ha meglátok egy szép lányt.
2011. ápr. 22. 21:12
 6/15 A kérdező kommentje:

Ahha. :)

Akkor biztos nagyon egyedi az ízlésem, de nálam sok esetben a szexuális vágy nem jön egy pillanat alatt, és nem is minden körülmények között.

2011. ápr. 22. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem természetellenes. igazad van, olyannal érdemes lefekedüni aki iránt érzel is valamit.hidd el, a fiúk lehet h köcsögnek neveznek, de szerintem az normális pasi, aki nem ágyból-ágyba ugrál.vagyis én nem feküdnék le olyannal, és nem járnék olyannal, aki átment a fél városon.
2011. ápr. 22. 21:23
 8/15 anonim válasza:
0%
mert a férfiaknak az a dolguk h.....
2011. ápr. 22. 21:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Erről én a lányokat kérdezném, hogy szerintük miért. Sok lány írja meg mondja hogy szeretné ha hűséges, meg rendes pasija lenne, de aztán meg ennek az ellenkezője szokott kiderülni.

(tisztelet a kivételnek, akivel én szeretnék megismerkedni)

2011. ápr. 22. 21:58
 10/15 anonim ***** válasza:

áh szerintem irigyek arra, hogy te "válogathatsz"

de szerintem jó dolog ha egy férfinak is megvan a mércéje, és nem hajlandó akármilyen lánnyal bármire

múltkor párommal incselkedtem, hogy hát ha mellméretről és arról van szó, hogy a férfiak mit szeretnek, akkor nincsenek véletlenek

mire ő mondta, hogy azon kívül vannak még más fontos tényezők is

mire én élből rávágtam, hogy: a formája és tapintása?

erre ő meg csak nevetett és közölte, hogy a nő többi része

én szeretem a hozzáállását nagyon

ő is kifejezetten jó pasinak számít, de ragaszkodik az elveihez, erkölcsös, lehetetlen féltékenynek lenni rá

2011. ápr. 22. 22:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!