Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít férfiatlannak egy férfi a saját neme előtt, ha nem akar minden nőt megdugni?
nem számít annak hogyha az akit nem akar megdugni az öreg vagy dagadt vagy ocsmány vagy hasonló gond van vele.
amúgy meg hogyha arról van szó hogy nem akar megdugni minden szép lányt akkor szerintem tényleg baj van.
én is gondolkoztam régebben így. de most már inkább megdugok mindent amit birok.
igazából kinőttem ezt a hős szerelmes viselkedést.
Ahha. :)
Akkor biztos nagyon egyedi az ízlésem, de nálam sok esetben a szexuális vágy nem jön egy pillanat alatt, és nem is minden körülmények között.
Erről én a lányokat kérdezném, hogy szerintük miért. Sok lány írja meg mondja hogy szeretné ha hűséges, meg rendes pasija lenne, de aztán meg ennek az ellenkezője szokott kiderülni.
(tisztelet a kivételnek, akivel én szeretnék megismerkedni)
áh szerintem irigyek arra, hogy te "válogathatsz"
de szerintem jó dolog ha egy férfinak is megvan a mércéje, és nem hajlandó akármilyen lánnyal bármire
múltkor párommal incselkedtem, hogy hát ha mellméretről és arról van szó, hogy a férfiak mit szeretnek, akkor nincsenek véletlenek
mire ő mondta, hogy azon kívül vannak még más fontos tényezők is
mire én élből rávágtam, hogy: a formája és tapintása?
erre ő meg csak nevetett és közölte, hogy a nő többi része
én szeretem a hozzáállását nagyon
ő is kifejezetten jó pasinak számít, de ragaszkodik az elveihez, erkölcsös, lehetetlen féltékenynek lenni rá
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!