Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfi vagyok, és találkozgatok mostanában egy 20 éves fiúval. Bekéne valljam a feleségemnek? Vagy mit tegyek?
Az elején még csak barátság, meg kiváncsiság volt, de mostanra ez átment szerelembe.
Viszont van egy feleségem aki 5 hónapos terhes, és nem tudom most mit tegyek.
Idáig nem vonzottak a fiúk, csak 3 éve, mióta megismertem ezt a srácot. Ő is szeret engemet mellesleg...
Gyerekként volt egy nagyon közeli barátom, akivel életemben elöszőr csókólóztam, de elváltak útjaink, és elmúltak ezek az érzéseim, de most valamiért felszinre jöttek. Ennek a fiúnak a haja tapintása, és az arcberendezése hasonlit a gyerekkori barátomééra. Lehet ez váltotta ezt ki belőlem? Bár nem is ez a lényeg.... a kérdés, hogy mit tegyek?
Mert végtére is az álmom egy család, gyerek, feleség, egy ház. Normális családi élet. Úgy érzem letudnám kűzdeni, de nem tudom értelme van e, mert most nagyon szeretem ezt a fiút, habár még nem feküdtünk le... nem tudom magamban eldönteni most mi is van. egy szexológus lehet eltudja mulasztani ezt, hogy visszatérhessek a normális életcélkitűzéseimhez?
Kéne valamit tenni, mert a feleségem kezd rájönni hogy valami nincs rendben, már kimerültem, és olyan hibákat vétek, hogy kezd átlátni rajta. Bár ő Nőt sejt...
Köszönöm!
Én nem adnék tanácsot, mert erre köpni-nyelni nem tudok kb.
Csak a szegény feleségedet sajnálom....
Hát elég meleg helyzet..:) Nem tudom, szerintem légy olyan bátor és NE hagyd ott a feleséged terhesen, egyedül... Miután megjön a baba úgyse lesz időd a sráccal foglalkozni.
Szóval addig is felejtsd el, legyél sokat a feleségeddel és ennyi.
Húúú, ez nem semmi!
Hagyd ezt a fiút, foglalkozz a feleségeddel!
Már csak a baba miatt is, amúgy ha vonzódsz a nőkhöz nem érdemes megkockáztatni a házasságodat, főleg egy homoszexuális kapcsolattal, ami még rádnézve nagyon kínos lehet, ha kitudódik!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!