Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 éves férfi vagyok, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves férfi vagyok, és találkozgatok mostanában egy 20 éves fiúval. Bekéne valljam a feleségemnek? Vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az elején még csak barátság, meg kiváncsiság volt, de mostanra ez átment szerelembe.

Viszont van egy feleségem aki 5 hónapos terhes, és nem tudom most mit tegyek.

Idáig nem vonzottak a fiúk, csak 3 éve, mióta megismertem ezt a srácot. Ő is szeret engemet mellesleg...

Gyerekként volt egy nagyon közeli barátom, akivel életemben elöszőr csókólóztam, de elváltak útjaink, és elmúltak ezek az érzéseim, de most valamiért felszinre jöttek. Ennek a fiúnak a haja tapintása, és az arcberendezése hasonlit a gyerekkori barátomééra. Lehet ez váltotta ezt ki belőlem? Bár nem is ez a lényeg.... a kérdés, hogy mit tegyek?

Mert végtére is az álmom egy család, gyerek, feleség, egy ház. Normális családi élet. Úgy érzem letudnám kűzdeni, de nem tudom értelme van e, mert most nagyon szeretem ezt a fiút, habár még nem feküdtünk le... nem tudom magamban eldönteni most mi is van. egy szexológus lehet eltudja mulasztani ezt, hogy visszatérhessek a normális életcélkitűzéseimhez?

Kéne valamit tenni, mert a feleségem kezd rájönni hogy valami nincs rendben, már kimerültem, és olyan hibákat vétek, hogy kezd átlátni rajta. Bár ő Nőt sejt...

Köszönöm!

2011. ápr. 22. 19:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Hú. Ez nagyon bonyolult. Szerintem egy idöre hanyagold a fiút. Meglátod hiányzik e. Lehet egyszerüen csak az "új" hiányzik az életedböl,mert mondjuk a feleségedtöl nem kapsz annyi figyelmet. Neki most magyon nehéz anélkül is,hogy ezt a lelki terhet a nyakába akasztanád. Persze nyilván neked is. Igazábol csak mélyen magadba kell nézned és megtudod a válszt, mit is szeretnél. Csak sokszor az ember nem képes elfogadni saját döntését, ezért másokét kéri,meg azt próbálja elhitetni magával,hogy döntésképtelen. Férfiként különösen nehéz lehet ez a dolog. Feltünöbb ha pl. együtt éltek, gyanúsabb ha nem látnak nökkel. Munkahelyen is nyilván hátrány ha kitudódik. A család, barátok megvetése, bújkálás... ezeket is végig kell gondolni,mert ha valaki szerelmes,hajlamos arra,hogy csak az érme egyik oldalát lássa. Aztán ugyebár ott lesz neked most már egy gyerek is,aki végugkíséri az életed. Ö majd mindig ott lesz és valamilyen szinten negatív érzés lesz,hisz eszedbe fogja juttatni,hogy valaki életét(feleség) tönkretetted(mert valljuk be,neki nehezebb lesz utána újrakezdeni,mint neked,ha a melegségtöl eltekintünk). Ráadásul ha késöbb rájossz,hogy rosszul döntöttél... hú, hát ezt már keresztként viszed magadal mindig. Ha viszont úgy érzed,hogy a fiút akarod,de mégis a feleségeddel maradsz,akkor tüske lesz benned,öket fogod hibáztatni a boldogtalanságodért. A fiúnál még azt vedd figyelembe,hogy csupán 20éves, rá alapozni az életed...hát,mondjuk úgy,higy merész. Más férfivel is el tudod képzelni az életed? Remélem picit tudtam segíteni. A lényeg,hogy szerintem ne csinálj semmi visszafordíthatatlant,míg nem vagy biztos abban,hogy mit szeretnél.

25N/leszbikus

2011. ápr. 23. 00:30
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a feleségedet válaszd. Az érzelmek a fiú iránt lassan kihűlnek, ha nem táplálod őket. Ha szereted a párodat és valóban szeretnél családot, stb, akkor ne áldozd be ezért a "kalandért". Nem akarok olyan képmutatónak tűnni, mint nagyon sokan itt, a gyk-n és minősíteni meg ítélkezni sem akarok. Ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor esetleg megpróbálhatod nagyon intenzíven, és persze titokban kiélni ezt a dolgot a sráccal. Pár hétig akár minden nap tali és komoly tevőlegesség. Lehet, hogy ettől fog kiégni és rájössz, hogy a nejed mellett a helyed. A lelkifurdalást a hűtlenségért és a félrelépésért meg az idő meg fogja oldani. Ezért gondolom, hogy a pontjaim a felére fognak leesni és kapok hideget, meleget, hogy buzulásra és házasságtörésre buzdítalak. NEM. Nem buzdítalak, ésszerű lenne inkább kilépni a meleg kapcsolatból és visszatérni a régi kerékvágásba. De ha nagyon nem, megy, akkor éld ki magad, süsd ki, égesd ki ezt a dolgot, hogy újra normálisan élj. Lehurrognak majd sokan, hogy ezzel azt sugallom, hogy csapd be a feleségedet. Tekintve, hogyha nem tudja meg, nem ártasz semmit vele, ez az egész megcsalás és fiúzás CSAK a te tudatodban fog élni. Ha hagyod. Akár kiéled, akár leépíted, ha összeszeded magad, akkor lesz még családod a nejeddel és ez a fiú csak emlék marad. (Ez lenne a szerencsés)
2011. ápr. 27. 07:50
 23/30 anonim ***** válasza:

Azt tudod már, hogy meleg vagy vagy biszex? Mert ez sem mindegy. Ha biszex akkor van esélyed a normális életre, ha meleg akkor gebasz van. És később komoly gondjaid lesznek ebből és ígyis úgyis vége lesz a házasságnak, mert vagy a csaj hagy el téged vagy te őt. :(

Először ezt kellene tisztázni magaddal.

2011. ápr. 27. 10:24
 24/30 anonim válasza:
Szerinted a gyereked, ha nagyobb lesz büszke lesz rád, ha megtudja, hogy homár vagy? El fog tudni fogadni apjának? Ezen gondolkozz el. Nem kellet volna gyereket csinálni, ha tudtad, hogy megvan benned a hajlam mert az bármikor a felszínre törhet.
2011. ápr. 27. 12:50
 25/30 anonim ***** válasza:

"Szerinted a gyereked..."

Ez hülyeség. Miért ne fogadná el az apját? Ma már elfogadott a meleg párok együttélése és akár gyerekük is lehet.

És nem biztos, hogy homár.

A kettővel korábbi voltam.

2011. ápr. 27. 13:24
 26/30 anonim ***** válasza:
LoL...Hét ez szar helyzet de sztem ne hagyd el a feleséged...Föleg igy hogy terhes szegény...Habár minenki ugy cseszi el az életét ahogy akarja...(Inkább lesem irom a koromat...) Am a döntés a tied, csak nehogy rosszul dönts...
2011. ápr. 27. 14:05
 27/30 anonim válasza:
Az emberek kicsi része fogadja el a meleg párokat, és szerintem ez akkor sem természetes, hanem deviáns. De ebbe a vitába most ne menjünk bele.
2011. ápr. 27. 14:22
 28/30 szamo77d ***** válasza:

A 12:40-nek írnám, hogy válogassa meg a szavait, ilyet

nem írhat a Kérdezőnek, hogy "hulladék". Micsoda dolog ez?

Nincs enélkül is épp elég baja? Az ilyen vonzalmak nem

akaratlagosan ébrednek! Bárkivel előfordulhat. Most in-

kább valami megoldást kellene keresni. Szerintem is a fe-

leséged mellett most a helyed, hiszen a gyermekedet hord-

ja a szíve alatt! És én egyelőre nem is találkozgatnék a

fiúval? Az nem lehet, hogy nagyon látszik már a felesé-

geden a terhesség és nem kívánod? De mivel hajt a vágy,

egyszer csak észrevetted ezt a fiút? Nem lehet? Gondolkodj

ezen. De a feleséged ott ne hagyd! Most ő az első, no és

a baba!

2011. ápr. 27. 15:29
 29/30 anonim ***** válasza:

a feleséged szereted nem?

a homoszexuálisok mindig vki vágyott után vágyakoznak,és mikor meglátnak egy jobbat otthagyják.

nem lenne pont most jó dolog elhagyni a feleséged.ne add fel az álmaid,egy buja vágyért.

szeresd a családod.

sok boldogságot a picihez

2011. ápr. 27. 15:52
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem irigylem a helyzeted, de még a feleségedét sem.

Amire vágysz... család, gyermek, ház. Ez nagyon szép, mesébe illő is.

Mivel házas ember vagy, komolyan gondold át a dolgokat, mielőtt bármit is teszel.

Gondolj arra a fiúra, akibe úgy véled, hogy szerelmes vagy. Gondolj a feleségedre, akit nyilván azért vettél feleségül, mert szereted. Gondold át, hogy tényleg szereted-e őket? Kit szeretsz jobban, és miért?

Egy 20 éves ember még lehet nagyon csapongó, hisz úgy mond "próbálgatja a szárnyait".

Dicséretes, hogy még nem feküdtetek le, de ez rossz is egyben, hisz még mindig hajt téged valami az új dolog felé... (ahogy a fiút is, hisz még ő sem volt férfival.)

Én amondó vagyok, hogyha elvisz az ár, és lefekszel vele, de nem olyan, mint vártad és a feleségeddel maradnál, akkor SOHA SE mond el neki, hogy megcsaltad. "A tudtalanság áldás."

Ha mégis úgy döntenél, hogy a fiúval maradsz, számolj először egyetlen dologgal: Te 30 éves vagy, Ő 20. Tényleg szeret téged annyira, hogy éveken át kitartson melletted?

Aztán jön a többi dolog, biszex vagy, vagy meleg? Ha biszex, akkor még lehet másik családod, ha a fiúval nem tartana sokáig. Ha meleg, akkor kiteszed magad ennek a mocskos világnak, hogy ott üssön, ahol tudjon. (Mert bár vannak hozzám hasonló hetero emberek, akik toleránsak a homoszexuálisokkal szemben, és nem mutogat meg fújjog rájuk, sőt... de sajnos sokkal több olyan ember van, aki gyűlöli őket, és beteg embernek tartja őket, pedig nem azok...)

Végül ott van a gyereked...

Tudnál neki tényleg normális családot biztosítani? Óriási veszekedések nélkül (ha rájönnél, hogy nem is szereted a nejed...). Egy gyereknek rossz, ha nincsenek együtt a szülei, de az mégrosszabb, ha ő maga látja széthullani a családját.

Vagy legyen normális családja, vagy ne lássa széthullani!

Oldalakat regélhetnék még... ezt egyetlen kommentben nehéz megfoglmazni. Komolyan, kár, hogy nem ismerlek személyesen...

(18/L)

2011. ápr. 27. 16:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!