Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A többi nő miért nem ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többi nő miért nem ilyen határozott?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom - lány -, aki mintegy fél évig együtt járt egy fiúval, nagyon teteszett neki a férfi, szerette is.

Egy idő után a fiú elkezdte őt tárgyként kezelni, egyre inkább csak elvárás lett a szex, főleg az orális szex, meg mindenáron rá akarta erőltetni, hogy análisan is közösülhessen vele.

Ebbe nem ment bele a lány, a fiú meg csak elégedetlenkedett, hogy nem kaphatja meg azt, amit annyira akar.

A múlt hétvégén egy közeli szórakozóhelyen jártam, és láttam a fiút egy másik lánnyal, csókolóztak. Szóval egyértelmű volt a megcsalás.

Elmondtam a lánynak, és természetesen másnap szakítás lett a vége. Arra a kérdésre, hogy miért tette, az volt a válasz: mert nem tudott ellenállni a kísértésnek, és mert az az egyéjszakás lány azonnal kielégítette az orális/anális vágyait.

Azóta folyton próbálja visszakönyörögni magát a lányhoz, de persze esélye sincsen. És siránkozik, hogy nincsen kivel szeretkezni - elnézést, szexelnie - hétköznapokon.

Én pedig látom, hogy a lány azóta sokkal felszabadultabb, nincsen benne a régi feszültség, a régi megfelelni akarás.

Szóval, hölgyeim, nemet is tudni kell ám mondani olykor-olykor.

2011. ápr. 22. 16:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ma 16:25

Elég érdekes. Nekem éppen az a tapasztalatom, hogy a nők igenis megbecsülik a férfiakat. Az igazi nők, akik szerelmesek.

2011. ápr. 22. 16:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam az emberkínzást..8 éve ismerem a barátnőmet,ebből 6és felet töltöttünk eddig együtt,párkapcsolatban.Nem sexelni járunk össze és ismerjük egymást testileg,lelkileg.Ti viszont ezek szerint nem ismeritek egymás vágyait,végül is nem kell elsietnetek.Én férfi vagyok,teljesen átlagos ember.1,5 év sex-mentes idő után meg is nézném magamat..:)))
2011. ápr. 22. 16:29
 13/19 A kérdező kommentje:

ma 16:29

Miért, mi lenne veled 1,5 év szexnélküliség esetén?

2011. ápr. 22. 16:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,ahogy beköszöntött nálam a hormonális változás,jött vele a sex is..,itt most elsősorban az önkielégítésre gondolok.Az megoldást nyújt.Na de párkapcsolatban 1,5 évig egymást csak nézni az ágyban..Számomra emberkínzás lenne.:)Gondolom azért vannak nekik is szükségleteik,azt elintézik külön-külön,hogy véletlen se kerüljön sor testi érintkezésre?Nekem furi.
2011. ápr. 22. 16:35
 15/19 A kérdező kommentje:

ma 16:35

"Testi szükséglet" Ez meg nekem furcsa. :) Nekem ezek a dolgok a lelki szükségletekkel együtt értelmezhetőek csak.

Egyébként meg sosem értettem, hogy nő nélkül hogy lehet kielégülni bárhogyan is.

2011. ápr. 22. 16:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A testi szükségletről hallhattál biológia órán..,ha még esetleg nem találkoztál vele a való életben.

Pont ezért emberkínzás,hiszen ott fekszik melletted a szerelmed,égsz a vágytól,hogy eggyé forrjatok...de megszólal:

-Édesem,khm ugye nem csak a sexre kellek?

-Dehogy is,hogy gondolhatsz ilyet?

-Akkor alvás..

-Rendben,Szeretlek!

-Én is téged Szerelmem,jó éjt!

2011. ápr. 22. 16:46
 17/19 A kérdező kommentje:

ma 16:46

Találkoztam a testi szükségletekkel a való életben, de, mint említettem, nekem ezek a lelki szükségletekkel együtt léteznek. És főleg, a nővel együtt.

Amit leírtál, párbeszéd, meg irónikus, de nem hiszem, hogy egy szerelmes pár esetében ilyen előfordulhatna.

2011. ápr. 22. 16:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve nincs pasim és nagyon jól elvagyok szex nélkül. Nem vagyok frigid se beteg. Ha késztetést érez az ember ott a jól bevált saját kezűleg:) az a legjobb mert legalább tuti jó lesz!
2011. ápr. 22. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Értem,az iróniát csak azért alkalmaztam,hogy jobban szemléltessem az álláspontomat.Szerintem nem maradt akkor kérdés,igaz,nem az érintett válaszolóval beszéltük meg,de nem gond.További szép délutánt!
2011. ápr. 22. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!