Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi nő miért nem ilyen határozott?
Van egy nagyon jó barátom - lány -, aki mintegy fél évig együtt járt egy fiúval, nagyon teteszett neki a férfi, szerette is.
Egy idő után a fiú elkezdte őt tárgyként kezelni, egyre inkább csak elvárás lett a szex, főleg az orális szex, meg mindenáron rá akarta erőltetni, hogy análisan is közösülhessen vele.
Ebbe nem ment bele a lány, a fiú meg csak elégedetlenkedett, hogy nem kaphatja meg azt, amit annyira akar.
A múlt hétvégén egy közeli szórakozóhelyen jártam, és láttam a fiút egy másik lánnyal, csókolóztak. Szóval egyértelmű volt a megcsalás.
Elmondtam a lánynak, és természetesen másnap szakítás lett a vége. Arra a kérdésre, hogy miért tette, az volt a válasz: mert nem tudott ellenállni a kísértésnek, és mert az az egyéjszakás lány azonnal kielégítette az orális/anális vágyait.
Azóta folyton próbálja visszakönyörögni magát a lányhoz, de persze esélye sincsen. És siránkozik, hogy nincsen kivel szeretkezni - elnézést, szexelnie - hétköznapokon.
Én pedig látom, hogy a lány azóta sokkal felszabadultabb, nincsen benne a régi feszültség, a régi megfelelni akarás.
Szóval, hölgyeim, nemet is tudni kell ám mondani olykor-olykor.
ma 16:25
Elég érdekes. Nekem éppen az a tapasztalatom, hogy a nők igenis megbecsülik a férfiakat. Az igazi nők, akik szerelmesek.
ma 16:29
Miért, mi lenne veled 1,5 év szexnélküliség esetén?
ma 16:35
"Testi szükséglet" Ez meg nekem furcsa. :) Nekem ezek a dolgok a lelki szükségletekkel együtt értelmezhetőek csak.
Egyébként meg sosem értettem, hogy nő nélkül hogy lehet kielégülni bárhogyan is.
A testi szükségletről hallhattál biológia órán..,ha még esetleg nem találkoztál vele a való életben.
Pont ezért emberkínzás,hiszen ott fekszik melletted a szerelmed,égsz a vágytól,hogy eggyé forrjatok...de megszólal:
-Édesem,khm ugye nem csak a sexre kellek?
-Dehogy is,hogy gondolhatsz ilyet?
-Akkor alvás..
-Rendben,Szeretlek!
-Én is téged Szerelmem,jó éjt!
ma 16:46
Találkoztam a testi szükségletekkel a való életben, de, mint említettem, nekem ezek a lelki szükségletekkel együtt léteznek. És főleg, a nővel együtt.
Amit leírtál, párbeszéd, meg irónikus, de nem hiszem, hogy egy szerelmes pár esetében ilyen előfordulhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!