Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi nő miért nem ilyen határozott?
Van egy nagyon jó barátom - lány -, aki mintegy fél évig együtt járt egy fiúval, nagyon teteszett neki a férfi, szerette is.
Egy idő után a fiú elkezdte őt tárgyként kezelni, egyre inkább csak elvárás lett a szex, főleg az orális szex, meg mindenáron rá akarta erőltetni, hogy análisan is közösülhessen vele.
Ebbe nem ment bele a lány, a fiú meg csak elégedetlenkedett, hogy nem kaphatja meg azt, amit annyira akar.
A múlt hétvégén egy közeli szórakozóhelyen jártam, és láttam a fiút egy másik lánnyal, csókolóztak. Szóval egyértelmű volt a megcsalás.
Elmondtam a lánynak, és természetesen másnap szakítás lett a vége. Arra a kérdésre, hogy miért tette, az volt a válasz: mert nem tudott ellenállni a kísértésnek, és mert az az egyéjszakás lány azonnal kielégítette az orális/anális vágyait.
Azóta folyton próbálja visszakönyörögni magát a lányhoz, de persze esélye sincsen. És siránkozik, hogy nincsen kivel szeretkezni - elnézést, szexelnie - hétköznapokon.
Én pedig látom, hogy a lány azóta sokkal felszabadultabb, nincsen benne a régi feszültség, a régi megfelelni akarás.
Szóval, hölgyeim, nemet is tudni kell ám mondani olykor-olykor.
hehe, én akkor nagyon határozott vagyok:D
Ugyanis én nem mennék bele semmi ilyesmibe. sőt a kényszerszexbe sem. Ha a pasi erőszakoskodna elküldeném az apja fa**ára.
ma 16:10
Már miért lenne az emberkínzás?
A nők nagy része mindenárom meg akar felelni, mert azt látja, hogy manapság aki nem 40 kiló dinnyemellekkel, és nem engedi a testének bármely lyukát a nap bármelyik percében bármilyen célból bárkinek használni, az frigid, és nem kell senkinek.
Ez persze rossz gondolkodásmód, de a médiát sosem érdekelte, hogy milyen hatással van az emberekre.
A férfiak azért nem becsülik meg a barátnőjüket/feleségüket/akármilyüket, mert a nők sem becsülik meg őket eléggé. Szerintem minden emberre igaz, hogy a jóhoz nagyon könnyen hozzászoknak, aztán még többet, még jobbat akarnak. Majd amikor a párjuk elhagyja őket, akkor jön a koppanás, hogy hoppá, de jó dolgom volt eddig...
16:14-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!