Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én vagyok csak ilyen? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok csak ilyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Párommal jó a szexuális kapcsoltunk, csak annyi a "gond", hogy nem vagyok hajlandó a számba venni a farkát, és sokan úgy gondolják, hogy még ennyit sem vagyok hajlandó megtenni érte, meg biztos én elvárom azt, hogy a szájával a puncimat nyalja ki stb.... De viszont ez nem így van! Párom ezt elfogadta és soha nem erőltette rám! Vannak itt olyan lányok akik ebben a "cipőben" járnak?

Mert szerintem egy szeretkezés nem attól lesz jó, hogy van orál.

A lenéző, hülye válaszolókra nem vagyok kíváncsi!

21/L

2011. ápr. 22. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha a párodat ez nem zavarja, akkor ugyan mondd már el, hogy téged miért zavar, hogy más milyen véleménnyel van arról, hogy te mit művelsz a hálószobában? Te ezt így gondolod sok lánnyal, fiúval egyetemben, más meg máshogy gondolja. Ez ilyen egyszerű.
2011. ápr. 22. 14:30
 2/14 anonim válasza:
Őszinte leszek: semmi sem kötelező! Ha mindkettőtöknek így jó, akkor örülj neki! De azért ne lepődj meg, ha hiányolni fogja az orális szexet! És ha tőled nem kapja meg, hát megkapja mástól! Ez az én véleményem!
2011. ápr. 22. 14:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőtöknek megfelel így, akkor mit érdekel, mit gondolnak mások?
2011. ápr. 22. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak az jó, ami mindkét félnek jó. Én sem szeretem az orált. A párom meg megértő.

23/N

2011. ápr. 22. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:

A másodiknak igaza van, egy párkapcsolatban minden téren oda kell tenned magad, mert különben lapát lesz a vége. Ha azt is mondja, hogy neki jó így, attól még csak "elfogadta". De szeretné. Nyilvánvalóan, mivel mindenki szereti. Én is szeretem, pedig soha életemben nem tudtam elmenni tőle. De ha valaki nem tenné meg, ott lenne vége a dolognak.

23/F

2011. ápr. 22. 14:36
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat. Sajnos nálam az a baj, hogy mindig érdekel mások véleménye: :(

Párom már a kapcsolatunk kezdetén megértette, hogy én nem akarom, és elfogadta. Annak ellenére ugyan úgy jó a szex, csak az előjáték nálunk más. Attól pedig nem tartok, hogy másnál keresi ezt a fajta kényeztetést. Túl jól ismerem és annyira szeret és tisztel, hogy ilyet nem tenne meg! És 2 éve vagyunk együtt.

2011. ápr. 22. 14:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Szájjal tény és való, hogy nincs kényeztetés, de kézzel van.
2011. ápr. 22. 14:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon találkoztam még olyan sráccal, aki könnyű szívvel lemondana az orálról, így nyilván nagyon szeret téged, ha miattad elviseli ezt a helyzetet - mert az ő esetében ezt maximum elviselni lehet, biztos hiányolja - de amíg így köztetek minden rendben van, addig kár aggódni.

20 L

2011. ápr. 22. 14:46
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

..és te komolyan kitárgyalod azt, ami a hálószobába való, és csak rád és a párodra tartozik?

Jesszusom! -.-"

2011. ápr. 22. 15:48
 10/14 anonim válasza:
Én sem "vettem még a számba" a farkát. Régen mondta, hogy jólenne, de nem erölteti
2011. ápr. 22. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!