Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok csak ilyen? Bővebben lent.
Párommal jó a szexuális kapcsoltunk, csak annyi a "gond", hogy nem vagyok hajlandó a számba venni a farkát, és sokan úgy gondolják, hogy még ennyit sem vagyok hajlandó megtenni érte, meg biztos én elvárom azt, hogy a szájával a puncimat nyalja ki stb.... De viszont ez nem így van! Párom ezt elfogadta és soha nem erőltette rám! Vannak itt olyan lányok akik ebben a "cipőben" járnak?
Mert szerintem egy szeretkezés nem attól lesz jó, hogy van orál.
A lenéző, hülye válaszolókra nem vagyok kíváncsi!
21/L
Csak az jó, ami mindkét félnek jó. Én sem szeretem az orált. A párom meg megértő.
23/N
A másodiknak igaza van, egy párkapcsolatban minden téren oda kell tenned magad, mert különben lapát lesz a vége. Ha azt is mondja, hogy neki jó így, attól még csak "elfogadta". De szeretné. Nyilvánvalóan, mivel mindenki szereti. Én is szeretem, pedig soha életemben nem tudtam elmenni tőle. De ha valaki nem tenné meg, ott lenne vége a dolognak.
23/F
Köszönöm a normális válaszokat. Sajnos nálam az a baj, hogy mindig érdekel mások véleménye: :(
Párom már a kapcsolatunk kezdetén megértette, hogy én nem akarom, és elfogadta. Annak ellenére ugyan úgy jó a szex, csak az előjáték nálunk más. Attól pedig nem tartok, hogy másnál keresi ezt a fajta kényeztetést. Túl jól ismerem és annyira szeret és tisztel, hogy ilyet nem tenne meg! És 2 éve vagyunk együtt.
Én nem nagyon találkoztam még olyan sráccal, aki könnyű szívvel lemondana az orálról, így nyilván nagyon szeret téged, ha miattad elviseli ezt a helyzetet - mert az ő esetében ezt maximum elviselni lehet, biztos hiányolja - de amíg így köztetek minden rendben van, addig kár aggódni.
20 L
..és te komolyan kitárgyalod azt, ami a hálószobába való, és csak rád és a párodra tartozik?
Jesszusom! -.-"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!