Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én vagyok csak ilyen? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok csak ilyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Párommal jó a szexuális kapcsoltunk, csak annyi a "gond", hogy nem vagyok hajlandó a számba venni a farkát, és sokan úgy gondolják, hogy még ennyit sem vagyok hajlandó megtenni érte, meg biztos én elvárom azt, hogy a szájával a puncimat nyalja ki stb.... De viszont ez nem így van! Párom ezt elfogadta és soha nem erőltette rám! Vannak itt olyan lányok akik ebben a "cipőben" járnak?

Mert szerintem egy szeretkezés nem attól lesz jó, hogy van orál.

A lenéző, hülye válaszolókra nem vagyok kíváncsi!

21/L

2011. ápr. 22. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
en sem oraloztam nagyon hosszu ideig mert egyszeruen nem szerettem :)) aztan majd megszerettem mert neki jo es nekem is mert a 69 a jo :>
2011. ápr. 22. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok ne aggódj :) két éve vagyok együtt a párommal,eddig egyszer tudtam rászánni magam,akkor is csak a szerencsétlenkedésemmel szembesültem. de barátom szeretné,mindent meg lehet tanulni,így már vettünk ízesített gumit,aztán majd ha egyszer rászánom magam elkezdem gyakorolni..:) lehet idővel még tetszeni is fog..:)

hajrá neked is ;)

2011. ápr. 22. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:
elöször én sem szerettem de megpróbáltam és mikom láttam mennyire élvezi nekem is megtettszett :-) 22/L
2011. ápr. 22. 18:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs hogy írok mert én pasi vagyok, de gondoltam lehet hasznos amit írok.:) Eddigi lányokkal nem csináltam és nem orálisan még akkor sem ha ők simán tették kérés nélkül is...de a jelenlegi párommal akivel régebb óta vagyok együtt és mondhatom hogy kölcsönös szerelem van, neki csinálom én is és ő is nekem, pedig előtte ő se tette.Tehát én azon vagyok hogy nem kell mindenkivel és mindig,de komolyabb kapcsolatokban belehet vállalni mindent hogy jobb legyen a szexuális élet...és előbb utóbb rákap az ember. :)
2011. ápr. 22. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!