Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavar ha durván...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar ha durván és keményen kell szexelnetek a barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Én felizgulok attól ha megaláznak, a barátom viszont nem akar fájdalmat okozni. Ez mondjuk nem tudom mennyire igaz.. mert én úgy vettem észre ő is élvezi..
2011. ápr. 22. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Ő azt szeretné,ha fojtogatnám.Próbáltam,kb 2-3 másodpercig tudtam fogni a kis törékeny torkát-nem szorítottam,csak hogy érezze és a hideg vert tőle..Nekem nem megy.Max rácsapok a popójára,azt ő is szereti és én is.,de megalázni nem.
2011. ápr. 22. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, de ha ezt kéri, megteszem.
2011. ápr. 22. 14:33
 3/14 anonim ***** válasza:
én is túlságosan félnék, ha bnőm ilyet kérne. Nem merném megtenni. Lehet, hogy egy csöppnyit felizgatna, mivel "én vagyok az úr" meg stb, de akkor sem... túlságosan szeretem ahhoz bnőmet. :-)
2011. ápr. 22. 14:57
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

Engem zavart az elején, de aztán egy nap elköltötte a pénzemet az engedélyem nélkül.

Aznap este, úgy megdolgoztam, hogy egy hétig kék zöld volt az egész teste, meg a nyaka.

Aztán visszaadta a pénzt és közölte, hogy ezt akarta.

2011. ápr. 22. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A barátom se meri csinálni. Én többször kértem már rá, hogy "erőszakoskodjon" velem, mert engem nagyon izgat a gondolat, de nem mer durvább lenni velem, mert Ő birkózott 10 évig, és csupa izom, én meg nagyon törékeny alkat vagyok, és fél, hogy kárt okozna bennem... 3 év alatt eddig egyszer sikerült rávennem, hogy próbáljuk meg, de gyorsan abbahagyta. Néha szokott kicsit vadabb lenni, ha már régen szeretkeztünk, annak nagyon örülök :)

20/L

2011. ápr. 22. 15:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
tőlem is sokszor kéri a barátnőm, de nem merem megtenni, mert attól félek, hogy "összetöröm" a kis testét :D
2011. ápr. 22. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha neki ez jóó, én nem ellenkezem. Ha nem tetszik neki akkor szóljon és abbahagyjuk.

De kikötözném és addig csinálnám amíg a gyönyörtől fel nem üvölt:P

2011. ápr. 22. 15:39
 8/14 anonim ***** válasza:
hááát.... én szeretem a törékeny lányokat és mivel nem vagyok 60kg így félteném szegényt :) de ha átbeszélnénk, hogy "merre hány méter" akkor benne lennék. amúgy izgat a dolog, de azért félteném :)
2011. ápr. 22. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Lány vagyok de nekem bejön ha pl a párom szex közben beletúr a hajamba kissé durván,ha rácsap a popómra,meg hasonlók de csak finoman határokon belül:-) 22/L
2011. ápr. 22. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
én azt szeretem ha kb csak letámad és megerőszakol úgy h mozdulni sem tudok. de hát ez a páromnak nem nagyon jön be,én tekintettel vagyok rá, a lényeg h jó legyen :)
2011. ápr. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!