Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha szülő/te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar, ha szülő/tesó olvassa az MSN beszélgetéseteket a barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Engednétek, vagy tennétek ellene?
2009. nov. 27. 21:14
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*vagy az SMS-eiteket
2009. nov. 27. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar ugyanis nem mentem le az msn-t:)

És épp ezért mert vannak dolgok amiket nem kellene elolvasnia:P

2009. nov. 27. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:

háát engem zavar mert némelyik durvább :O :D

egyszer anyám beleolvasott állitolag véletlen megnyilt .. :D deh szerencsére semmi extra nemvolt benne:D

am én mindig elolvastam régen a tesom naplozott beszélgetéseit tudom nem szabadna deh.. :$ :P

2009. nov. 27. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én épp ezért mindig lejelszavazom a naplózott beszélgetéseket :P
2009. nov. 27. 21:35
 5/14 A kérdező kommentje:
nem feltétlen naplózott, hanem mondjuk ott ül mögötted, és látja/nézi.
2009. nov. 27. 21:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egy rohadt dolog...
2009. nov. 27. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Dhogynem zavar!!!Én akkor beírm, hogy pill, aztán majd ha elmegy anyum, akkor folytetm a bezsélgetést.Én sem állok le hallgatózni, ha ő bezsélget valakivel, akkor ő se nézze azt, hogy én mit beszélek!

Nah de ez semmi...Múltkor elfelejtettem kilpépni a levelező-rendszeremből(csak a tálcára vittem le),úgyhagytam a gépet, mert töltöttem filmet, erre anyum kérdezi, hogy hazsnálhatja-e a gépet? Mondom: Igen.

Nah erre kb 3 perc múlva jövök befele.. látom ott olvassa az E-Mailjeimet...Hát mondanom sem kell, hogy hogy fel..ta az agyam!!ÁÁÁnagyon ideges lettem, ki is küldtem.

2009. nov. 27. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én személyes beszélgetéseimet ne olvassa senki!! Volt már rá példa, hogy apám a hátam mögött olvasta, hogy én mit beszélgetek MSN-en, és épp hülyültünk. Valami olyasmit írt nekem a bnőm, hogy "Nyald ki a seggem! xD" Erre ő ezt hangosan elkezdte felolvasni, én meg beszóltam neki, hogy mi köze van hozzá, hogy én mit dumálok. Erre tök ideg lett, és kihúzta a gépet a konnektorból.

Hát de basszus! Magánéletem csak lehet, nem?

2009. nov. 27. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy zavarna, elküldeném a fenébe ha ott lesne a hátam mögött. De szerencsére nálunk nem szokás ilyesmi. Mindenkinek van saját laptopja is így nincs gond a naplózott beszélgetésekkel sem.
2009. nov. 28. 00:26
 10/14 A kérdező kommentje:

barátnőmet nem zavarja, már volt olyan, hogy ilyet írt, hogy "amúgy most a húgom írja amit diktálok", a kérdés feltételekor pedig ezt írta:"a húgom végigolvasta a fél levelezésünk:D" pedig nem most kértem először, hogy más ne olvassa. először akkor akadtam ki, mikor mondta, hogy a húga olvassa minden sms-ét-.-

a kérdést pedig azért tettem föl, mert végül ő sértődött meg, hogy ezt szóváteszem, nekem nem hiszi el, hogy ez gáz.

szóval köszi az eddigi kommenteket, várom a továbbiakat. :)

2009. nov. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!