Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is jobban szeretnek azzal szeretkezni, akit szeretnek? Vagy ez inkább a nőkre jellemző?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok? Fiúk?
Köszi :))
2011. ápr. 22. 07:43
2/7 anonim válasza:
Férfiaknak csak akkor áll fel, ha szereti.
4/7 anonim válasza:
Alap hogy nem lyukra megyek és olyannal csinálom aki nagyon szeretek...
5/7 anonim válasza:
Nekem a párom azt mondta (bár lehet hogy ilyen nemlézeik :P) "nem kell félned hogy megcsallak, sose foglak, de még ha akarnálak se tudnálak, mert fel se állna másra..." Amúgy nem is vagyok féltékenykedős meg semmi, szóval ezt csak így viccelődés közben mondta, de érdekelne, hogy ilyen van a valóságban? Hogy ha valakit szeretsz, akkor monjuk másnál nem működik a dolog? Vagy a biológia erősebb? :)
6/7 anonim válasza:
Hülyeség, másra is akármikor fel tud állni. Hogy megcsal-e, az csak erkölcs kérdése. Egy normális férfi nem fog megcsalni, ennyi.
7/7 anonim válasza:
Hát, szerintem párkapcsolatban összehasonlíthatatlanul jobb a szeretkezés.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!