Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex során általában befér teljesen a hímvessző? Van olyan méretű, amivel nem lehet teljesen behatolni?
A barátommal szeretném kipróbálni, tudom, hogy sokan élvezik, sokan ellene vannak... Mindenesetre elég nagy van neki...tényleg nagyon nagy és mivel még sosem próbáltam, kicsit tartok tőle.
22/L
Amúgy meg legtöbbször nem is 20 centi az a 20 centi. :) Csak úgy lett mérve, hogy annyi legyen...
20 centis hosszhoz szerintem kevés 4 cm átmérő, vagy valamit elmértetek.
De csak lassan, óvatosan, síkosítóval és nem lesz semmi gond, főleg ha téged is izgat a dolog, mert akkor nagyobb valószínűséggel élvezni fogod.
A lassúságon azt értem, hogy egyrészt minden akciót lassan kell kezdeni, ujjal, ujjakkal, egyebekkel sokáig tágítgatni. Másrészt nem kell sietetni, ha az első akció során nem sikerül teljesen. Pár nap, pár hét, pár hónap és menni fog.
Azokra pedig nem kell hallgatni, akik attól féltenek, hogy elvérzel meg majd pelenkázni kell, meg ilyesmi, az mind hülyeség. Ha óvatosan kezditek és fokozatosan haladtok és síkosítót használtok, akkor semmilyen bajod nem lesz tőle, pláne nem maradandó kitágulás meg ilyenek. Ezt csak azok terjesztik akik nem értenek hozzá. Persze nem szabad durr-bele módjára.
Azoknak kell tartózkodni tőle, akik valamilyen lelki, tudatalatti vagy egyéb okból nem tudnak ellazulni, vagy akiknek valami szervi bajuk van, pl. komoly aranyerük. De ők nem is vágynak rá. Ha vágysz rá és normálisan csináljátok, akkor nem lesz semmi bajod tőle hosszab távon sem és élvezni fogod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!