Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szex során általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex során általában befér teljesen a hímvessző? Van olyan méretű, amivel nem lehet teljesen behatolni?

Figyelt kérdés

A barátommal szeretném kipróbálni, tudom, hogy sokan élvezik, sokan ellene vannak... Mindenesetre elég nagy van neki...tényleg nagyon nagy és mivel még sosem próbáltam, kicsit tartok tőle.

22/L

2011. ápr. 22. 01:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) Tulajdonképpen nem csak a partnerem szeretné, én is kíváncsi vagyok, de valóban...talán túl nagy. 20cm hosszú és 13 cm a kerülete.
2011. ápr. 22. 11:06
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja hogy csak azért irtad le hogy mindenkinek elmondhasd milyen szerencsés vagy..:-)
2011. ápr. 22. 11:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezért írtam le. Azért tartottam fontosnak, hogy leírjam a méretet, mert valóban attól tartok, hogy ehhez túl nagy, és veszélyes lenne.
2011. ápr. 22. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát én nem gondolom,hogy szerencsés. Ez esetben pl több fájdalmat tud okozni,mint örömet,de úgy látszik más csak a centikig lát el....
2011. ápr. 22. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért, te ebben a topicban megtaláltad a lelket is?:-)
2011. ápr. 22. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 13 centi a kerülete, akkor szerinte megnyugodhatsz, nem lesz nagy gond. Az 4,1 cm átmérőt jelent, szóval vastagságra bőven csak átlagos. Azt hittem, ilyen 5 centi vastagságra kell minimum gondolni, azzal tényleg kicsit kellemetlen nekikezdeni az anális szexnek, ha az ember lányának korábban nem volt hasonló élményben része. A 20 centi hosszúság persze átlagon felül, de azt sokkal könnyebb szabályozni, és elsőre nem is kell feltétlenül tövig nyomni. ;)
2011. ápr. 22. 20:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Amúgy meg legtöbbször nem is 20 centi az a 20 centi. :) Csak úgy lett mérve, hogy annyi legyen...

20 centis hosszhoz szerintem kevés 4 cm átmérő, vagy valamit elmértetek.

De csak lassan, óvatosan, síkosítóval és nem lesz semmi gond, főleg ha téged is izgat a dolog, mert akkor nagyobb valószínűséggel élvezni fogod.

A lassúságon azt értem, hogy egyrészt minden akciót lassan kell kezdeni, ujjal, ujjakkal, egyebekkel sokáig tágítgatni. Másrészt nem kell sietetni, ha az első akció során nem sikerül teljesen. Pár nap, pár hét, pár hónap és menni fog.

2011. ápr. 22. 22:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Azokra pedig nem kell hallgatni, akik attól féltenek, hogy elvérzel meg majd pelenkázni kell, meg ilyesmi, az mind hülyeség. Ha óvatosan kezditek és fokozatosan haladtok és síkosítót használtok, akkor semmilyen bajod nem lesz tőle, pláne nem maradandó kitágulás meg ilyenek. Ezt csak azok terjesztik akik nem értenek hozzá. Persze nem szabad durr-bele módjára.

Azoknak kell tartózkodni tőle, akik valamilyen lelki, tudatalatti vagy egyéb okból nem tudnak ellazulni, vagy akiknek valami szervi bajuk van, pl. komoly aranyerük. De ők nem is vágynak rá. Ha vágysz rá és normálisan csináljátok, akkor nem lesz semmi bajod tőle hosszab távon sem és élvezni fogod.

2011. ápr. 22. 22:57
 19/19 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a normális válaszokat!:):)
2011. ápr. 23. 00:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!