Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex során általában befér teljesen a hímvessző? Van olyan méretű, amivel nem lehet teljesen behatolni?
A barátommal szeretném kipróbálni, tudom, hogy sokan élvezik, sokan ellene vannak... Mindenesetre elég nagy van neki...tényleg nagyon nagy és mivel még sosem próbáltam, kicsit tartok tőle.
22/L
Hát ez nem olyan egyszerű kérdés.
Befelé haladva a végbél után a vastagbél felé haladva van egy kanyar a tested bal oldala felé. Itt össze is szűkül, gyakorlatilag egy lazán záródó kapu van. Ezen ajánlott lassan, fokozatosan túljutni. Ha elég hosszúak a saját ujjaid vagy a partneredé, akkor ha eléggé felnyúlsz, kézzel is érezni lehet, hogy merre kellene továbbhaladni. Sokszor egy kicsit keresni kell a kaput, nem olyan egyértelmű, hogy hol van. Ha ezen a kapun átjut a hímvessző és ez a bélkanyar kiegyenesedik valamelyest, akkor egy normál mérettől sokkal hosszabb vessző vagy hosszú műbroki is felmegy. Ha egyszer már áthaladt a kapun egy akció során, akkor már egy kicsit kitágul a kapu és kiegyenesedik a kanyar és könnyen lehet mélyre hatolni. De az akció után minden visszaáll eredeti állapotára.
A tapasztalt análszexelők így nagyon hosszú dolgokat is be tudnak fogadni, sokkal hosszabbakat is, mint a punciba. De ezt egy kicsit gyakorolni kell, illetve oda kell rá figyelni az elején, mert csak a szimpla döfködés nem mindig eredményezi azt, hogy a kapun és a kanyaron átmegy a vessző. Valószínűbb, hogy csak a végbél falát fogja döfködni, ami elég rugalmas, de azért fájdalmas lehet.
Amúgy természetesen személyenként változó a végbél és a hüvely hosszúsága (a hüvely ráadásul a szexuális izgalommal általában meghosszabodik kicsit), de általában mélyebbre lehet hatolni análisan, mint a hüvelybe.
Van egy pont amin ha átjut akkor 'megnyilsz' és befogadod, izgalmas élmény minkettötöknek, kár kihagyni.
A behelyezés első mozdulatai lehetnek kellemetlenek vagy furák, utána élvezni fogod. Rutinos férfival pár másodperc alatt bennvan, rutintalan partnernél lehet egy szenvedés is. Érdemes rásegited csiklóizgatással, igy jobban viseled a behelyezés müveletét.
De van aki nem képes elengedi magát, nem a testi adottságai miatt, hanem azért mert agy 'pánikol'. Hasonlóképp értsd, mint van aki nem képes hüvelyen keresztül elélvezni bármit is próbál. Ha te ilyen lennél - vagy akkor ott épp ilyen vagy - és több nekifutás után sem vagy képes elengedni magad akkor ne eröltessétek mert csak egy kellemetlen élmény marad.
Megpróbáljátok máskor, lemondtok róla vagy majd egyszer az életben másik partnerrel jobban megy.
Persze, csak emiatt ne cseréld le a párodat:-)
Ahogy előttem írták, az anál közben kitágul a végbeled. Ha sokat csináljátok,akkor a záróizmok is kitágulnak,és nem tudod majd tartani a székleted. Pár év múlva pelenkázhatod magad.
Meg ér neked ennyit,hogy a párod kísérletezzen rajtad?
"Ha sokat csináljátok,akkor a záróizmok is kitágulnak,és nem tudod majd tartani a székleted"
Ezt a vallásos iskoládból a pap mesélte neked vagy honnan veszed ezt a butaságot?
Nekem mindig befér mindenden segbbe probáld nyugodtan isteni!
SP voltam!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!