Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondjátok az őszinte vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjátok az őszinte véleményeteket?

Figyelt kérdés
Nagyon elégedetlen vagyok a nemi szervem kinézetével, és meg szeretném műttetni. Kisajak korrekcióra gondoltam, csak nem tudom hogy ez mennyire okos ötlet. Megéri vajon azért, mert a közvélemény szerint a babapunci a szebb?
2011. ápr. 21. 17:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én most is csak azt tudom mondani, hogy a természetes a legjobb, és hogy a közvélemény nem a puncid nézegeti, és a szerelmednek nagyon fog így is tetszeni, de mivel ha nekem ilyen problémám lenne biztosan megműttetném, nem mondom hogy ne tedd. Attól függ, hogy be szeretnéd-e vállalni a vele járó fájdalmat, és esetleg a majdani barátod vagy férjed véleményét, de elítélne azért, mert nem voltál megelégedve a természetes külsőddel. Ezt azért mondom, mert 10 éve volt egy balesetem, és ami hátramaradt csúnya heg megplasztikáztattam. Amikor a barátok rájött elhagyott, mert szerinte ha a sors úgy akarta hogy úgy nézzek ki, akkor nekem nincs beleszólásom. Szerintem nem tudja milyen egy nőnek az, ha nem elégedett a külsejével. Szóval szerintem ha mered akkor bevállalhatod. Csak az lesz kellemetlen amikor a plasztikai sebész megnézi hogy mi nem tetszik rajta. Az egy picit furcsa, de hát a nődoki is arra járkál, nem igaz? :) Ha megcsináltatod, akkor sok szerencsét! 20L
2011. máj. 5. 10:10
 22/24 anonim ***** válasza:

A 20 eves lany valaszolo velemenyeben van valami: keszulj fel, hogy ha megmutteted, annak sem lesznek csak pozitiv kovetkezmenyei, hiszen ha valaki plasztikai mutetnek veti ala magat, kesobb eloiteletekkel kell majd szembeneznie, hiszen nagyon sokan vannak, akik zsigerbol elitelik az ilyen szepeszeti beavatkozasokat (foleg ha azoknak igazabol csak hiusagi okai vannak, nem pedig egeszsegugyi). Ezen is gondolkodj el, mindennek vannak elonyei es hatranyai is! Azzal hogy megmutteted lehet, hogy megszuntetsz egy problemat, de valoszinu, hogy jonni fognak helyette ujak...

En szemely szerint egyebkent el sem tudom kepzelni, hogyan reagalnek, ha megtudnam az aktualis baratnomrol, hogy megmuttette a nemi szervet (valoszinuleg nem orulnek es ezzel a legtobb fiu igy van szerintem). En mar igazabol a mellplasztikat sem tartom egy okos dolognak, de hogy valaki a nemi szervet plasztikaztassa... na, azzal mar tenyleg nem tudok mit kezdeni!

Es mindezt ugy mondom neked, hogy en meg az intim meretem miatt vagyok nagyon elegedetlen es gatlasos, szoval at tudom erezni, hogy milyen amikor az ember gondolatai szinte csak akorul forognak, hogy miert ilyen es olyan az a bizonyos testresze...

Ha elfogadsz egy tanacsot: szerintem jobban jarsz, ha azt az utat valasztod, hogy ismerkedsz fiukkal, osszejossz valakivel, aki tetszik es majd meg fogod latni, hogy mennyire nem erdekli, hogy hogy nez ki a puncid es akkor meg fogsz nyugodni!

2011. máj. 5. 10:53
 23/24 anonim ***** válasza:

Ne tegyél ilyen butaságot. Verd ki a fejedből ezeket a gondolatokat. A férfiak, a fiúk a természetes dolgokat szeretik! Ha nem így volna, mindenki a guminőket keresné, olyanokat, mint akiket a kereskedelmi tévékben szeretnének eladni. Celebeknek hívják, és valójában a kutyának se kellenek, hiába van a sok reklám, senki nem veszi.

A természetes az értékes, nem a mesterséges.

2011. máj. 5. 12:16
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat/véleményeket!
2011. máj. 7. 10:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!