Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondjátok az őszinte vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjátok az őszinte véleményeteket?

Figyelt kérdés
Nagyon elégedetlen vagyok a nemi szervem kinézetével, és meg szeretném műttetni. Kisajak korrekcióra gondoltam, csak nem tudom hogy ez mennyire okos ötlet. Megéri vajon azért, mert a közvélemény szerint a babapunci a szebb?
2011. ápr. 21. 17:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy csúnya punci. Minden férfi szereti a puncit legyen az bármilyen alakú, csak ápolt legyen.
2011. ápr. 21. 19:24
 12/24 A kérdező kommentje:

Le fog égni a pofámról az összes bőr, ez tuti, de tényleg nagyon behisztiztem. Nagyon kétségbe vagyok esve, és szívem szerint megműttetném. Linkelhetnék hasonlót, az úgy sem ugyan az, mint ha a sajátomét teszem fel, vmint a képek többsége egy jó csaj, és áltban retusált. Jaj de gáz, de itt egy kép:

[link] jpg

(jpg-t "tegyétek" a helyére)

Akinek van véleménye szívesen veszem, ha jó, ha rossz, csak normálisan, és őszintén.

2011. ápr. 21. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
Hmmmm én az ilyen típusú puncikat szeretem legjobban.Szerintem ne műtesdd meg mert sok pasinak ezjön be mint pl nekemis!De tölts már fel egy képet a tiédről nagyon kíváncsi vagyok rá aztán meg arról úgyse látszik hogy kivagy meg ilyenek.
2011. ápr. 21. 21:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, igenis szép puncid van:) Ha van kedved egy kis kalandhoz keress meg levélben:)
2011. ápr. 21. 21:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Szép.
2011. máj. 4. 20:05
 16/24 anonim ***** válasza:

Nagyon jó látni, hogy törődsz magaddal.

Viszont ne műttesd meg, jó ez így.:)

2011. máj. 4. 20:05
 17/24 anonim ***** válasza:

szia,

nem gáz, ha rendbe van tartva tök mindegy...

18/f

2011. máj. 4. 20:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a műtèttel csak jobban elrontanád magadat is... Szerintem így szép ahogy van...sok pasi ezt szereti...és amúgy néha nekem is elegem van belőle , de nem kell vele foglalkozni... A pasik szerintem nem azt nézik elöször hogy kiáll.e vagy sem...hanem h ápolt.e. Szóval. Igy van. Jól és kész...a műtét szerintem hülyeség.. Hova lenne a világ ha már egy ember se fogadná el bármely testrészét. De amúgy ez tényleg. Jó dolog, hogy így figyelsz magadra.
2011. máj. 4. 21:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem tom de én eddig pont nem azt olvastam h a babapunci a nyerő. Hanem ami itt lejött, hogy oly mindegy. Neked mindegy ha fiúdnak milyen? erre görbül vagy arra vagy egyenes...ha szereted az ember akkor az lesz a legfrankóbb leggyönyörűbb nemi szerv számodra a világon nem?

22/l

2011. máj. 4. 23:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van. Őrültségnek tartom már a műtét gondolatát is. 29/F
2011. máj. 5. 06:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!