Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A btnömnek nem faj ha menstruá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A btnömnek nem faj ha menstruál, ez normális?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, ezt a nők természetesnek veszik, hogy fájhat, de nőgyógyászati szempontból indokolatlan. Vagy valami betegség miatt fáj, vagy lelki okból, így tanulta el, stb. De fizikailag, egészséges szervezetben nem kellene fájnia.
2011. ápr. 21. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet ezt enyhíteni. Túl egyszerűnek tűnik, mégis jó.

Tea: málnalevél-cickafark teát kell inni, már mielőtt megjönne, azelőtt két nappal, és közben is.(napi fél litert)

Gyógysaláta: 1/4 ananász, 1 avokádó, 3 kanál csemegekukorica

leöntjük 3 kanál tejszín+ 3 kanál gyógyliklőrrel.

Gyógylikőr: 8 kanál libapimpó 3 kanál damiána 2 rúd összetört vanília 8 összetört kávészem ezt vodkával leönteni, állni hagyni napokig, majd leszűrni.

2011. ápr. 21. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, ezt a nők természetesnek veszik, hogy fájhat, de nőgyógyászati szempontból indokolatlan

Ilyen hülyeséget is csak egy pasi írhat. Azért fáj, mert ilyenkor a méh izmai görcsölnek, hogy leváljon a nyálkahártya, szóval "nőgyógyászatilag" pont hogy indokolt.

2011. ápr. 21. 15:47
 14/14 napietus ***** válasza:
én is pont ezt akartam írni. a simaizmok görcsös összehúzódása bizony fájdalommal járhat :)
2011. ápr. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!