Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért sem kívánom a szexet?
Van egy komoly kapcsolatom. Ő szőke(férfi), én meg barna. Ez csak azért is lényeges, mert mivel barna vagyok, így a testemen sokkal jobban látszódnak a pihe szőrök is. Nő létemre elég szőrösnek mondhatom magam, viszont nagyon odafigyelek magamra. Már a kapcsolatunk elején észrevettem, hogy ő utálja a szőrt...nem egy megjegyzést tett - persze nem rám - más nőkre, hogy milyen szőrösek. Ezáltal vele voltam úgy először, hogy folyton paráztam a szőrösségtől.
Tegnap viszkedett a hátam egyik oldala, és valami pöttyöket éreztem ott. Megnézte, és azt kérdezte egyből: "mikor borotváltad ott le?"
Őszintén, köpni-nyelni nem tudtam hirtelen. Szóval tegnap be is bizonyosodott, amitől eddig is féltem. Túl szőrös vagyok az ő szőke, pihe puha testéhez. Egyrészt, nem meglepődve kérdezte például, hogy "te borotválod????", hanem kábé tényként kérdezett rá, hogy mikor. Ez nagyon rosszul esett. Ennyire szőrösnek gondol, hogy még a hátamat is borotválni kéne:(, holott egyáltalán nem kell, csak pihék vannak ott, hát az kinek nincs:(
Szóval ezért is gondolom, hogy nem kívánom a szexet vele. Félek vele együtt lenni, mert mindig az jár olyankor az eszemben, hogy most mit néz rajtam, mindenem simára borotváltam-e, ..., ...
Ti mit tennétek? Vagy egyáltalán hogy reagálnátok le egy ilyet?
(Kérem mellőzék az unintelligens emberek a trágár megjegyzéseiket, köszönöm)
köszönöm a segítséget, tanácsot, válaszokat.
egy elkeseredett nő
Már bocsánat, de az önbizalom nem azt jelenti, hogy azért szenvedsz hogy másnak tetszél. ÖN-bizalom! Magadban bízz, ne mások ítéletében!
Ez nagyobb probléma nálad, mint az, hogy kicsit szőrösebb vagy, mint egy szőke. Elhiszed, hogy egy olyan embert, aki bízik magában, ez kicsit sem zavar? Neked nem testi bajod van, hanem lelki. És ha ehhez nem elég az, hogy valalki már 1 éve szeret téged, akkor fordulj szakemberhez, mert később depressziós lehetsz, a szexet nem fogod élvezni sehogy, és ezzel elidegeníted a barátodat is. Ezek sokkal súlyosabb dolgok, mint az, hogy kicsit szőrös vagy. Gondolkozz el ezen!
Van egy ötletem!Ragaszd le a hapsid száját,mert ha a jövőhéten azt meri mondani,hogy "odasüss annak a csajnak milyen nagy p*csája van" akkor a jövőhéten felteszel egy olyan kérdést,hogy "azért nem kívánom a szexet mert nagy a seggem?"
Kapd össze magad.Nézz a tükörbe és lásd magad szépnek.
Ha nem megy csinosítsd ki magad menj el sétálni egyedül,riszáld magad egy kicsit és figyeld meg hány férfi fordul meg utánad.Ez segít az önbizalmadon. 24/L
Akkor helyesbítenék. Azóta nincs önbizalmam, mióta vele vagyok. A pasikkal soha sem volt gondom, nem tartanak csúnyának, sok pasi udvarol még így is, hogy van a párom. De engem az érdekel, hogy a párom milyennek lát, ez a lényeg. Azelőtt soha nem volt annyi gondom a szőrösséggel, mint most.
De most komolyan. Senki nem hidalna le egy ilyen kijelentés-kérdéstől, amit a kérdésemben írtam? Senki?
Őszintén. Én tuti nem.Beszélj inkább a pasiddal,mert csak emészted magad.Lehet, hogy ez a megjegyzése csak azért volt, hogy éreztesse veled,hogy látja mennyire igyekszel.
Így csak bele fogsz hülyülni a szőrtelenítésbe és a kétségekbe.És jobb ha rákészülsz,hogy még sok olyan dolog lesz az életedben hogy nem biztos hogy meg tudsz felelni.
Beszéljetek az helyet, hogy húzod magad.
09:07 voltam
Amint Te is írtad, hogy elfogad téged olyannak amilyen vagy. Próbálj nem görcsösen ezen gondolkodni, és azt nézni, hogy hol maradt még egy kis szőr stb....
Sötét barna a hajam, ergo nekem is sötét a szőröm, de ez nem zavar, párom elfogadt olyannak amilyen vagyok. Személy szerint én utálom ha kezemen ott virít a szőr, de a párom szerint nyugodtan hagyhatnám ott.
Ha már mondta, hogy elfogad, de te nem úgy gondolod akkor szerintem csak önbizalom hiány van. Tudom, most fog az a rész jönni majd, hogy nem nem..... de ezekből az jön le nekem kívülállóként. Te már bebeszéled magadnak, hogy undorítónak tartja a barátod, pedig lehet nem így van, csak ez az örökös elfogadás kényszer van nálad.
Annak idején én utáltam a mellemet mert kicsi, páromat nem érdekli, azóta engem sem. Szóval, próbálj meg egy kicsit elgondolkozni a dolgokon, vagy meditálj.
Utolsó kettő érezte át egy kicsit a dolgokat, köszönöm.
"Ha elfogad de mégis zavarja, akkor segítek nem fogadott el csak eltűri nagyon nem ugyanaz."
Ez a kulcsmondat. Köszönöm, hogy megérted a helyzetemet. Én is ugyanezt gondolom, látom.
Szerintem véget vetek ennek a kapcsolatnak, mert nemhogy nőnek nem érzem magam, de kívánatosnak sem egyáltalán. Ez pedig igen nagy gond. Előző kapcsolataimban semmi gond nem volt ilyen téren, semmi az ég világon. Ő volt eddig az egyedüli szőke barátom, aki undorodik a szőrtől(de ő nem borotválkozik, mert "nekem nem látszik, szőke vagyok") és a kilógó kisajkaktól. Persze elfogad, mert szeret. Ezzel ámíthatom magam, de ahogy az egyik kommentelő is írta, az elfogadás nem egyenlő azzal, hogy tetszik/szereti is.
Nagyon sokat foglalkozom magammal. Se a kezemen, se sehol nem éktelenkedik szőr. Ha esetleg a kezemen lévő apró - még nem epilálható - szőrre értette volna, hát istenem, ez van. De ő a hátamra tette ezt a megjegyzést "mikor borotváltad?", amit úgy kérdezett, hogy láttam rajta, hogy semmi meglepődés nélkül, saját maga is el tudta képzelni, hogy én még a hátamat is szőrtelenítem. Megalázó volt számomra ez.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!