Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezért sem kívánom a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért sem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Van egy komoly kapcsolatom. Ő szőke(férfi), én meg barna. Ez csak azért is lényeges, mert mivel barna vagyok, így a testemen sokkal jobban látszódnak a pihe szőrök is. Nő létemre elég szőrösnek mondhatom magam, viszont nagyon odafigyelek magamra. Már a kapcsolatunk elején észrevettem, hogy ő utálja a szőrt...nem egy megjegyzést tett - persze nem rám - más nőkre, hogy milyen szőrösek. Ezáltal vele voltam úgy először, hogy folyton paráztam a szőrösségtől.

Tegnap viszkedett a hátam egyik oldala, és valami pöttyöket éreztem ott. Megnézte, és azt kérdezte egyből: "mikor borotváltad ott le?"

Őszintén, köpni-nyelni nem tudtam hirtelen. Szóval tegnap be is bizonyosodott, amitől eddig is féltem. Túl szőrös vagyok az ő szőke, pihe puha testéhez. Egyrészt, nem meglepődve kérdezte például, hogy "te borotválod????", hanem kábé tényként kérdezett rá, hogy mikor. Ez nagyon rosszul esett. Ennyire szőrösnek gondol, hogy még a hátamat is borotválni kéne:(, holott egyáltalán nem kell, csak pihék vannak ott, hát az kinek nincs:(

Szóval ezért is gondolom, hogy nem kívánom a szexet vele. Félek vele együtt lenni, mert mindig az jár olyankor az eszemben, hogy most mit néz rajtam, mindenem simára borotváltam-e, ..., ...

Ti mit tennétek? Vagy egyáltalán hogy reagálnátok le egy ilyet?

(Kérem mellőzék az unintelligens emberek a trágár megjegyzéseiket, köszönöm)

köszönöm a segítséget, tanácsot, válaszokat.

egy elkeseredett nő

2011. ápr. 21. 08:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Sajnos valószínű, hogy itt nem az ő megjegyzésével van bajod, hanem saját magaddal. A legjobb lenne, ha ezt minél előbb tisztáznád magadban. Fogadd el, hogy te ilyen vagy. Senki sem tökéletes, mindenkin találhat valamit az ember, ha ilyen szőrszálhasogató (bocsi). Egyet tehetsz: beszélgess a barátoddal erről. Lehet, hogy abszolút nem is gondol erre egy percig se, te meg ezen kattogsz...
2011. ápr. 21. 08:22
 2/29 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy emiatt nem kívánod vele a szexet. Ha pedig mégis lesz akkor meg azon fogol mindig agyalni, hogy jó vagyok neki, nincs rajtam sehol szőr, és ezzel az együttlét örömeit is eljátszod, vagyis neked nem lesz jó.

Sajnos nagy tanácsokat nem tudok adni neked, csak annyit, hogy ülj le vele beszélgetni erről.

2011. ápr. 21. 08:24
 3/29 A kérdező kommentje:

Én elfogadtam magam így. Ez van, tudom, hogy nem tudok mit tenni, és mindig kihozom magamból a maximumot a szőrtelenítés terén.

És beszéltem vele nem egyszer nem kétszer. Persze állítja, hogy ő nem gondol ilyet.

De én látom rajta.

Ez a tegnapi megjegyzés szíven ütött, és ez is bizonyította nekem, hogy ő még azt is el tudja képzelni semmi meglepődöttség mellett, hogy még a hátamat is borotválom:(

2011. ápr. 21. 08:26
 4/29 A kérdező kommentje:

Arra lennék kiváncsi, hogy ki hogyan reagálna erre, milyen érzésekkel(csak van valakinek beleérző képessége).

A beszéljük meg dolgot ne írjátok kérlek, mert már megtörtént nem egyszer. És, ha jobban belegondolunk, miért is mondaná azt, hogy "igen, zavar, hogy szőrösebb vagy nálam"....nem akar megbántani, így folyton csak azt hajtogatja, mikor felkerül a téma, hogy "engem nem zavar"...aztán megint jön valami, ami miatt újra bizonyosságot nyer ez a dolog.

2011. ápr. 21. 08:30
 5/29 anonim ***** válasza:
Hát, az hogy te "látod rajta" az nem sokat jelent. Inkább azt, hogy magaddal nem vagy rendben. Vagy ennyire nem bízol benne, hogy nem hiszed el, amit mond? Akkor most miről beszélünk?
2011. ápr. 21. 08:30
 6/29 anonim ***** válasza:

Én ismerek lányt, aki szőrösebb, mint a nők általában és semmi baja nincsen a szexszel. Sőt...

Nagy dolog, ott a gyanta, az epillátor, a borotva (bár nőknek a borotva nem ajánlott, mert erősebb lesz a szőr tőle).

2011. ápr. 21. 08:33
 7/29 A kérdező kommentje:

Én elfogadtam magam, ami nem azt jelenti,hogy nem lennék más helyében persze. De ezzel - mint mondtam már - nincs baj, már megtörtént régen az elfogadás.

Igen, a bizalom. Egy éve vagyunk együtt, és azért az ember ennyi idő után már kiismeri a másikat annyira, hogy tudja, hogy a másik hogyan néz, mit akar. Ezt látom rajta, nem tudom hogy megmagyarázni, ezt látom rajta és kész. Eszerint, igen, nem bízom abban, hgoy igazat mond, mivel ha ilyen megjegyzéseket tesz valaki, akkor megnézném, hogy ki hinné el az ellenkezőjét.

2011. ápr. 21. 08:35
 8/29 anonim ***** válasza:
1 éve vele vagy és mégsem hiszel el neki semmit. Nekem ez nem úgy tűnik, mint egy bizalomteljes kapcsolat. Másfelől ha 1 éve veled van úgy, hogy majd falra mászik tőled, akkor vagy kihasznál vagy talán mégis igazat mond.
2011. ápr. 21. 08:41
 9/29 anonim ***** válasza:
Először is, ha ő nem borotválja sehol magát, akkor biztos lecsapnék rá, hogy lehet, hogy több szőr nő rajtam mint a gusztusod kedvesem de én legalább teszek ellene, nem úgy mint te. Amúgy meg akinek nem vagy a gusztusa, azzal nincs sok értelme járni.
2011. ápr. 21. 08:41
 10/29 anonim ***** válasza:
Előzőnek: hát azért nem biztos, hogy jó ötlet egy kapcsolatban ilyen undoknak lenni...
2011. ápr. 21. 08:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!