Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbáltatok már vonaton?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbáltatok már vonaton?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza InterCityvel és az egész kocsiban nem volt rajtam kívül senki. Így egyszer csak jött az ötlet és beindultam. Direkt izgalmas volt, hogy bármikor bárki bejöhetett volna. De azért közben folyamatosan figyeltem az ajtót.

Tudom, nagyon perverz vagyok, de nem erről kérem a véleményeteket. Hanem, hogy csináltatok-e már hasonlót.

2011. ápr. 20. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, de egyszer a soproni IC-n volt néhány kellemes percem egy csajjal a wcben. Bár a hely elég szükös volt.
2011. ápr. 21. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Utaztam már vonaton igen, de a fülke is ugyanolyan mocskos és tele van bacikkal mint a wc! Ki tudja milyen leprás ült ott elötted. Megfogsz akármit ott és tiszta baktérium lesz a kezed. Na ugy meg nyulj magadhoz hátha össze szedsz valamit. Előző válaszolo is igazán igényes lehet ha wc-ben csinálta....Ennyire igénytelen legyen a nép hihetetlen....
2011. ápr. 21. 17:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Fülke??? Akkor az gyanítom nem IC volt. Én már lassan 10 éve ingázok IC-vel, de fülkéssel még nem utaztam. És szerintem viszonylag tisztaság van. Vagy jobban mondva nem vészesen koszos. IC-n én még soha nem láttam kisebbségieket vagy hajléktalan-szerű egyéneket. Pl egy BKV busz szerintem ezerszer mocskosabb, mégis felszállnak rá az emberek.
2011. ápr. 21. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó attól, hogy nincs kissebbségi vagy hajléktalan a IC-n attól még lehet igénytelen 1-2 ember. Attól, hogy tisztának látszik még nem lesz az. A BKV busz lehet 1000x mocskosabb és igen felszállnak rá mert muszáj, de nem is önkielégítés céljából. Én még a saját lakásomban is kezet mosok szappannal, ha arrol van szó nemhogy vonaton O.o éS még csodálkozik a nép, hogy annyi a beteg ember... Na meg mint a reklámban minden második nőnek hüvelygombája van élete során legalább 1x. pft ne csodálkozzon... Na mind1 ezen vitázhatnánk napestig :P Te így gondolod én úgy. ennyi (:

Fülke??? Akkor az gyanítom nem IC volt. Én már lassan 10 éve ingázok IC-vel, de fülkéssel még nem utaztam. És szerintem viszonylag tisztaság van. Vagy jobban mondva nem vészesen koszos. IC-n én még soha nem láttam kisebbségieket vagy hajléktalan-szerű egyéneket. Pl egy BKV busz szerintem ezerszer mocskosabb, mégis felszállnak rá az emberek

2011. ápr. 22. 23:42
 15/16 anonim ***** válasza:
bocs véletlen másoltam be amit írtál.
2011. ápr. 22. 23:43
 16/16 A kérdező kommentje:
OK :)
2011. ápr. 24. 11:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!