Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbáltatok már vonaton?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbáltatok már vonaton?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza InterCityvel és az egész kocsiban nem volt rajtam kívül senki. Így egyszer csak jött az ötlet és beindultam. Direkt izgalmas volt, hogy bármikor bárki bejöhetett volna. De azért közben folyamatosan figyeltem az ajtót.

Tudom, nagyon perverz vagyok, de nem erről kérem a véleményeteket. Hanem, hogy csináltatok-e már hasonlót.

2011. ápr. 20. 19:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
igen
2011. ápr. 20. 19:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Legalább csaj vagy?
2011. ápr. 20. 19:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Aztaa, kár, hogy nem nyitottam be, lett volna partnered :DD
2011. ápr. 20. 19:43
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen , tavaly előtt mikor éjszakai hálókocsis vonattal mentem :D este volt,és a hálókocsiban meg csak én voltam egyedül.
2011. ápr. 20. 19:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Hehe volt már rá példa...
2011. ápr. 20. 19:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Na, akkor ezek szerint nem csak nekem vannak ilyen fura ötleteim. :)
2011. ápr. 20. 19:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 éve jöttem haza személlyel, kb 2-3 ember volt a kocsiba, de a csávó nem zavartatta magát. Kiverte egy újságra aztán aszem kispesten leszállt.
2011. ápr. 20. 20:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem, de már dugtam vonatban :D
2011. ápr. 20. 20:28
 9/16 anonim ***** válasza:

HOGY ITT MENNYI IGÉNYTELEN EMBER VAN!!!!! pfúúúúúúúúúj

Amennyi baktérium van ott.... hánynom kell....

21/L

2011. ápr. 20. 21:16
 10/16 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom te még a lábadat sem teszed fel vonatra. Én sem a vonat wc-jében csináltam. Ott nekem se lenne hozzá gusztusom. Pedig az IC-ken viszonylag kulturáltabb a helyzet. Normál személyvonat állítólag sokkal rosszabb. Szerencsére ahhoz még nem volt szerencsém.
2011. ápr. 20. 21:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!