Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet én is biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet én is biszex vagyok?

Figyelt kérdés

igazából két dolog ami fontos:

1 legyen az illető aranyos, ebben az értem kedves, romantikus, és külsőre is szerethető.

2 legyen értelmes, beszélgetni is lehessen vele.

az a helyzet hogy nem nagyon érdekelne ha az illető fiú lenne, ha ezek a dolgok meglennének benne. viszont még nem voltam senkivel sem szexuálisan, de valahogy nem zavarna ha egy fiút csókolnék, kb ugyan úgy érzek mintha lányra gondolnék.

És légyszíves ne jöjjetek azzal hogy a kamaszkor, meg stb, mert én arra vok kíváncsi hogy MOST mi a helyzet.

fiatal/fiú

2011. ápr. 20. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet te is biszex vagy? Mért még ki az?
2011. ápr. 21. 20:35
 12/17 A kérdező kommentje:
hát sokan. am, asszem bi vok =)
2011. ápr. 26. 18:00
 13/17 kovpet ***** válasza:
Sokan, bizony :)
2011. ápr. 26. 18:13
 14/17 anonim válasza:
írj privátot :D
2011. ápr. 26. 19:35
 15/17 kovpet ***** válasza:
írj privátot mindenkinek :)
2011. ápr. 26. 19:56
 16/17 anonim válasza:

Szerintem is az vagy . De manapság nem para.. Én is az vagyok. :)

16/F

2011. ápr. 26. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Nos én is mindkettővel voltam. Az a gáz, hogyha valaki biszex(ez nálad nem gond, majd később én most 25 vagyok), hogyha lánnyal járnék, melyik lány nézné ezt jószemmel el nekem. Le kellene mondanom a fiúkról, ő állandóan féltékeny lenne, aggódna, hogy nem tud megadni mindent. Szóval nem olyan egyszerű ez. Egyszerre átok és áldás(majd mondom miért jó). A titkolózás meg nem megy, mert a közeli hozzátartózóim is tudják, így kiszivároghat az infó a biszexualitásról. Megpróbálok nem alpári lenni, mert elég érzékenyen veszed azt is, ha őszinték veled. (Álalában a volt heterók passzívak. Más a férfi és a női berendezés ott is, férfinél az a terület érzékenyebb, mint a nőnek, sok heteró g-pontját sohasem fedezi fel, mert félnek, hogy akkor már melegek.) Egy fiú jobban sz-p, mint egy lány. (elnézést a kifejezésemért) Fiú tudja jobban mi jó egy fiúnak. De családot nem adhat... érted?!!
2011. máj. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!