Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet én is biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet én is biszex vagyok?

Figyelt kérdés

igazából két dolog ami fontos:

1 legyen az illető aranyos, ebben az értem kedves, romantikus, és külsőre is szerethető.

2 legyen értelmes, beszélgetni is lehessen vele.

az a helyzet hogy nem nagyon érdekelne ha az illető fiú lenne, ha ezek a dolgok meglennének benne. viszont még nem voltam senkivel sem szexuálisan, de valahogy nem zavarna ha egy fiút csókolnék, kb ugyan úgy érzek mintha lányra gondolnék.

És légyszíves ne jöjjetek azzal hogy a kamaszkor, meg stb, mert én arra vok kíváncsi hogy MOST mi a helyzet.

fiatal/fiú

2011. ápr. 20. 19:36
1 2
 1/17 anonim válasza:
Igen, lehet. Sok szerencsét a továbbiakban :)
2011. ápr. 20. 19:38
 2/17 anonim válasza:
Ja igen, próbáld ki előbb mindkét nemmel. Aztán dönts. És ha nem tudsz dönteni, akkor biszex vagy.
2011. ápr. 20. 19:41
 3/17 anonim ***** válasza:

Hát... valószínű az vagy.

Velem az a helyzet, hogy egy fiút soha nem smárolnék le és szerelmes se lennék bele soha, de azt legalább egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy farok van a hátsómban. De a fordított felállás, hogy én legyek valaki másnak a hátsójába, aki fiú, már inkább taszító számomra.

2011. ápr. 20. 19:46
 4/17 A kérdező kommentje:
uhh a 2. komment nagyon alpári:S nem akarok még szexelni senkivel sem, inkább csak járni, meg csókolózni szeretnék.
2011. ápr. 20. 19:47
 5/17 A kérdező kommentje:
ha tudom hogy ilyenek lesznek a kommentek lehet fel sem teszem a kérdést. mit ártottam én neked??? és igen is én nem akarok "szopni" meg "dugni", én csak egyenlőre járni szeretnék valakivel, és max csókolózni. nem akarok még dugni, nah.
2011. ápr. 20. 19:53
 6/17 tsz-tag ***** válasza:
ok neharagudj...de tényleg
2011. ápr. 20. 19:59
 7/17 kovpet ***** válasza:
kérdező: de aranyos vagy :)
2011. ápr. 20. 22:32
 8/17 anonim válasza:

Szerintem is aranyos vagy :D

de gondolom magyarországi,én meg külföldi, szal kár.

17/F

2011. ápr. 20. 22:53
 9/17 A kérdező kommentje:
jah, Magyarországi vagyok. de akkor ezek szerint bi vagyok?
2011. ápr. 21. 17:41
 10/17 anonim válasza:
igen, az vagy :)
2011. ápr. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!