Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet én is biszex vagyok?
igazából két dolog ami fontos:
1 legyen az illető aranyos, ebben az értem kedves, romantikus, és külsőre is szerethető.
2 legyen értelmes, beszélgetni is lehessen vele.
az a helyzet hogy nem nagyon érdekelne ha az illető fiú lenne, ha ezek a dolgok meglennének benne. viszont még nem voltam senkivel sem szexuálisan, de valahogy nem zavarna ha egy fiút csókolnék, kb ugyan úgy érzek mintha lányra gondolnék.
És légyszíves ne jöjjetek azzal hogy a kamaszkor, meg stb, mert én arra vok kíváncsi hogy MOST mi a helyzet.
fiatal/fiú
Hát... valószínű az vagy.
Velem az a helyzet, hogy egy fiút soha nem smárolnék le és szerelmes se lennék bele soha, de azt legalább egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy farok van a hátsómban. De a fordított felállás, hogy én legyek valaki másnak a hátsójába, aki fiú, már inkább taszító számomra.
Szerintem is aranyos vagy :D
de gondolom magyarországi,én meg külföldi, szal kár.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!