Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a barátom amikor felhúzza a gumit akkor egyből lelankad neki, és ezért csak gumi nélkül, megszakítással szexel?
Megszakítás veszélyes hosszú távon (persze kiemelném: van rengeteg olyan, akinek éveken át beválik, de legyél te az a szerencsétlen 1, aki úgy esik teherbe...), gondolom még friss is a kapcsolat, ergo hülyeség megszakítással nekiállni, mert ha már együtt vagytok pár éve és nem akkora para, ha becsúszik egy kölök, akkor simán lehet úgy "védekezni", de így, idézőjelben, mert ez nem védekezés, akármelyik nőgyógyász megmondja.
Én fiatalon kezdtem el fogamzásgátlót szedni, tudod megbántam, mert azóta fogékonyabb vagyok ott betegségekre, és abbahagytam fél éve, és most azt mondom: hogy soha többet. Egyébként az egy jó dolog, kevesen ilyen pechesek vele, én pont beletartoztam.
Én tényleg azt mondanám a csávónak, hogy úgy akkor szex sincs. 3 oka lehet: fél a gumi használattól. Csak kamu az egész, mert mivel már próbálta anélkül és úgy ugye kb. 1000x nagyobb élvezet a szex. És végül az, hogy tényleg magával a gumi méretével van a baj. Mindhárom probléma orvosolható. Az elsőre egy igen erős figyelemelterelés kell, hogy ne agyaljon ezeken. A másodikra pár pofon és szakítás. A harmadikra pedig az, hogy szépen megnézitek először is azt, hogy milyen méretű gumival próbáltátok, majd márkánként végignézitek, hogy melyikben van nagyobb, akár ár függvényében is és megpróbáljátok úgy, javaslom, ezzel kezdjétek, utána meg amit először írtam: hogy fél, idegeskedik, görcsöl... meg igazából már alapból valami vaj van szerintem a srác hozzáállásával is, hogy egyből lelankad neki, mintha nem is akarná, hogy álljon neki gumiban, számomra kicsit olyan szagú a dolog.
18:20as voltam
"mintha nem is akarná, hogy álljon neki gumiban, számomra kicsit olyan szagú a dolog."
Ezt te honnan tudod??
Mintha nem is akarná...
Na ezt aztán pont te tudod megítélni.
Kérdező... ha pszichés oka van a dolognak, legyél nagyon türelmes a fiúval, mivel ti lányok is mindig türelmet vártok el a fiúktól (pl. várjunk, míg készen álltok a szexre). Ha úgy tetszik, most ő nem áll készen, akkor hát értsd meg ezt.
Ha egyszerűen eredendően nem hajlandó próbálkozni a gumival, nos igen, akkor valóban önző.
"de itt az alapvető probléma , hogy utálja a gumit , szerintem nagyon arra koncentrál , hogy utálja , és úgyse áll fel miatta"
Én egyetlen pasi miatt sem kockáztatnám meg a teherbeesést. Ha nem bírja a gumit, akkor nincs szex. Nehogy már ennyit ne bírjon megtenni. Kicsit túlságosan elkényelmesedtek a pasik, mióta szinte mindenki tablettát szed.
Esetleg kompromisszumként megpróbálkozhattok a pesszárium+spermicid párosítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!