Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktátok, úgy kényeztetni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok, úgy kényeztetni a szerelmeteket, hogy akkor csak őt? És ő pedig ezt nem viszonozza?

Figyelt kérdés

Gondolok,itt arra,hogy mondjuk neked épp megvan,és ezért csak rákoncentrálsz,orálisan kielégíted.

Vagy ha nincs is meg,akkor ha néha ilyen van,hogy csakúgy spontán lepippantod a párodat,mondjuk egy buliban,vagy valamilyen izgis helyen,ahol csak ennyire van lehetőség,mondjuk idő hiány miatt,az nem gáz?Hogy ez nem kölcsönös,az adott szituációban?

Valamint a párom,azt hiszi,hogy mivel nála jele is van,annak,hogy felizgult(áll neki),ezért csak az ő orgazmusa számít.Pl.ha nem jön össze a szex,akkor utána za a lényeg,hogy ő elmenjen..megsem kérdezi,hogy velem mi van..

De ettől függetlenül,magára a kapcsolatunkra ez nem vonatkozik,szeret,és tőrödik velem,nem panaszkodom rá más téren,de ezt furcsállom,hogy ilyenkor önző...vagy miért ilyen?

21/L

2011. ápr. 20. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na,reagálva a problémádra is:hozd fel neki,hogy igenis szeretnél te is átélni orgazmust,tegyen érte!Ez mondjuk azok után,amiket leírtál nem lesz egyszerű feladat-mármint eljuttatni téged a csúcsra,de legalább próbálkozzon!
2011. ápr. 20. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
ne haragudj meg,hogy ezt írom,nem akarlak megbántani,de én el nem tudom hinni,hogy ő szeret téged. Ha ilyen önző az ágyban....Nekem volt már egyéjszakás kalandom,ismertük egymást a sráccal,de nem voltunk kapcsolatban,se szerelem,se semmi,de még neki is fontos volt,h legyen orgazmusom....
2011. ápr. 20. 20:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Értem,hogy ez jön le neked.Nem bántasz meg vele:)

Ezen én is gondolkoztam,de mivel más téren figyel rám,és aranyos,mindig puszilgat,ölelget,figyel rám.De tényleg,érdekli,hogy mi van velem,törődik velem,így ezt nem tudom elhinni,hogy nem szeretne.

2011. ápr. 20. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt tudja, hogy neked nincs orgazmusod?
2011. ápr. 20. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt az egészet mindenképpen meg kell beszélnetek és változnia kell ezen téren, mert ha már most problémád van vele (persze teljes joggal) akkor képzeld el h milesz később.
2011. ápr. 20. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:

én barátommal is ugyanez volt, ő elvárta hogy csináljam, csináltam is mert imádtam, én sose vártam el tőle, ezért nemis igyekezett annyira.. ha csinálta is, csak azért, hogy utána viszonozzam. énezt meguntam, és megmondtam neki, hogy csak úgy nem fogom csinálni, mert ez nem erről szól..

megnyugtatni nem foglak ezzel, mert párhétig jóvolt, utána visszaszokott:D viszont én megtanultam, hogy ez tényleg adok-kapok. ha neki jó, legyen nekemis, és mostmár énis elvárom, addig nemis csinálom..

ők egyszerűen ilyenek, nemfognak megváltozni, neked nemszabad ennyire önfeláldozónak lenned:)

2011. ápr. 22. 10:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!