Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktátok, úgy kényeztetni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok, úgy kényeztetni a szerelmeteket, hogy akkor csak őt? És ő pedig ezt nem viszonozza?

Figyelt kérdés

Gondolok,itt arra,hogy mondjuk neked épp megvan,és ezért csak rákoncentrálsz,orálisan kielégíted.

Vagy ha nincs is meg,akkor ha néha ilyen van,hogy csakúgy spontán lepippantod a párodat,mondjuk egy buliban,vagy valamilyen izgis helyen,ahol csak ennyire van lehetőség,mondjuk idő hiány miatt,az nem gáz?Hogy ez nem kölcsönös,az adott szituációban?

Valamint a párom,azt hiszi,hogy mivel nála jele is van,annak,hogy felizgult(áll neki),ezért csak az ő orgazmusa számít.Pl.ha nem jön össze a szex,akkor utána za a lényeg,hogy ő elmenjen..megsem kérdezi,hogy velem mi van..

De ettől függetlenül,magára a kapcsolatunkra ez nem vonatkozik,szeret,és tőrödik velem,nem panaszkodom rá más téren,de ezt furcsállom,hogy ilyenkor önző...vagy miért ilyen?

21/L

2011. ápr. 20. 16:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az en parom erre kulonosen figyel, de megvan ra az oka, az elso baratnoje azert szakitott vele 4 ev utan mert nem volt orgazmusa.

O valoban maximalisan ramfigyel,megkerdezi volt e orgazmusom ha nem tutira biztos benne meg ilyesmi. S ha neha nincs akkor csalodast latok az arcan.

2011. ápr. 20. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Remélem nem az én barátnőm vagy..,bár buliban még nem "pippantott" le.Mondjuk én az esetek többségében nem vagyok ilyen önző,de nálam is előfordul..,próbálok változtatni.Ez van.
2011. ápr. 20. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát én fiú vagyok, a volt barátnőm sem nagyon viszonozta a dolgot, mire én kielégítettem 10szer addig ő 1szer kb.
2011. ápr. 20. 16:28
 4/16 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látom,ez a dolog oda-vissza érvényes.

Vannak lányok,akik nem figyelnek a fiúkra,és vannak fiúk akik a lányokra.

De,a fiuktól kérdezném,hogy ez kapcsolatban van avval,hogy éreztek a lány iránt?

Tehát,ha nagy a szerelem,akkor fontosabb a párotok kielégülése,ha nem dúl a szerelem,akkor pedig inkább a saját orgazmusotok számít?

2011. ápr. 20. 16:35
 5/16 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint azok a dolgok, amiket az elején írsz teljesen normálisak. Például hogy te menstruáció alatt orálisan kielégíted. Vagy hogy valami "izgis helyen" megkívánod a péniszét, és gyorsan leszopod, másra viszont nincs idő és lehetőség.

Úgy a kérdésed közepéig nem is volt semmi probléma. Az viszont egy kicsit furcsa, hogy ő ezt elvárja. Ha önként csinálod és élvezed, illetve te kéred tőle, hogy orálisan kielégíthesd bizonyos szituációban, pedig tudod, hogy esetleg nem lesz viszonzás, az rendben van.

2011. ápr. 20. 16:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát nemtom nekem is szokott ilyet a bnőm de ez eddig eszembe se jutott :S De ha nem tud összejönni a szex és csak annyira van idő h lecumizd akk ez van nem? Hiába sajnálkozik.

Am én nagyon szeretem a bnőmet és sztem ettől amit írtál nem vok önző. Most minek kérdezgessem h mi van vele ha úgyse tudunk ellene tenni?

17/F

2011. ápr. 20. 16:43
 7/16 anonim ***** válasza:

Hm, most így az utóbbi hozzászólás után...

Tulajdonképpen arról van szó, hogy ő kéri, hogy térdelj le, és csináld, amikor kanosnak érzi magát; vagy csak arról, hogy nem szabatkozik eleget utána, hogy nincs mód viszonzásra, miután te önként kielégítetted?

Mert én az előbbire gondoltam fent, viszont ha tényleg csak az utóbbi, akkor annak nincs igazán köze az önzőséghez, és felesleges idegeskedni miatta. Főleg hogy máskor és egyéb téren kedves és törődő veled.

2011. ápr. 20. 16:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem,félreérthető voltam szerintem.

A következő a helyzet:

Ha olyan alkalom van,hogy kettesben hagynak minket mondjuk 10 percre,akkor igen,van olyan,hogy már feláll neki,és ő kéri,hogy nem lenne-e kedvem segíteni rajta,úgymond...

És nekem van kedvem segíteni rajta,mivel imádom csinálni.

Ez a része nem is zavar,az sem,hogy megkér rá,mivel amúgy visszahúzódóbb típus vagyok,és nem hiszem,hogy magamtól megkérdezném stb...

Viszont még sosem volt vele orgazmusom,és nem is tesz semmit azért,hogy legyen.Addig kényeztet,amíg benedvesedek,azután szexelünk,és ha nem kényelmes a póz stb...megkér,hogy fejezzem be neki.És onnantól kezdve levagyok ejtve,mármint az én kielégülésem nem cél.

Ami még furcsa,hogy ő eddig 3x kényeztetett orálisan,míg én jóval többször.De ebben is az a hiba,hogy nem várom el tőle ezt,mert nem szeretem annyira.És ezt tudja is.Ujjazni szokott,minden szex alkalmával,azt élvezem csak.Ezt is tudja.

Tehát,ezen akadjak fenn,hogy ő nem kényeztet orálisan,noha én nem is várom el,nem is élvezem,és ezt tudja is,vagy pedig ne?

2011. ápr. 20. 17:04
 9/16 anonim ***** válasza:
Így már biztos,hogy te nem a barátnőm vagy.Megnyugodtam.:)
2011. ápr. 20. 17:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy megnyugtattalak:D
2011. ápr. 20. 17:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!