Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek nagyon zavaró ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek nagyon zavaró ha egy lány ugy fekszik mint egy fa szex közben?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 14:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%

Aki lehúzza a válaszokat azoknak üzenném:

Remélem a barátotoknak annyi lesz a szexuális kultúrája, hogy a hátán fekszik és veletek sz@patja magát.

Meglátnátok miről beszélnek itt páran :)

2011. ápr. 22. 12:48
 22/39 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan lány vagyok, de szerintem is szörnyű lehet, a barátom pont azt imádja, hogy szex közben átadom magam az érzésnek és nem gondolkozom csak élvezem. sőt, lehet ezen túlmenni is, ide-oda irányítani a fiú kezét.. a barátom erre nagyon rá van indulva :) de sztem ha egy lány csak fekszik és frászt se csinál, annak ott vmi lelki oka lehet, h nnincs felkészülve, vagy gátlásos és nem meri elengedni magát... valószínüleg nem tehet róla, és így neki se lehet vmi jó, de attól még szörnyű ha ilyen vki az ágyban. ha már elkezdünk vmit csináljuk rendesen:):)
2011. ápr. 22. 13:06
 23/39 anonim ***** válasza:

12:48

azért nem olyan rossz az :)))) én át tudom adni magam az élménynek

2011. ápr. 22. 13:07
 24/39 anonim ***** válasza:
v ki meg fákkal szexel
2011. ápr. 22. 13:39
 25/39 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,de nem fekszem mint a fadarab :-)

Biztosan elég bosszantó lehet ez számotokra így belegondolva.A szex két ember élvezetéről szól és nem arról,hogy míg az egyik igyekszik,hogy mindkettőjüknek jó legyen a másik meg csak fekszik.De különben pasiban is van ilyen,mindegy neki minden csak a csaj ugráljon rajta,ez szánalom:-)

2011. ápr. 22. 17:43
 26/39 anonim ***** válasza:

Én olyan pasikkal szoktam eléggé fadarabként viselkedni, akik képtelenek felizgatni, semmi sem csinálnak, ami nekem jó lenne, akkor sajnos elég hamar feladom... Nem azt mondom, h nekem az ágyban nem kéne csinálni semmit, de elvárom sajnos, hogy a pasi kezdeményezzen... (Persze ha már régóta tart a kapcsolat az más..). Nemrég ezzel szívtam meg, utolsó 2 expasim elképesztően rossz az ágyban... és utána meg sikerült megbeszélniük egymással és még ki tudja kikkel, h én vagyok szar mert nem csinálok semmit...

De úgy általában egyetértek veletek, gondolom, h szar lehet.

19/N

2011. ápr. 22. 17:55
 27/39 anonim ***** válasza:

ma 17:55

szerintem tényleg xar lehetsz baby

2011. ápr. 22. 17:58
 28/39 anonim ***** válasza:

Nő vagyok.

De akkor is egyetértek a srácokkal, hogy nem tudom megérteni, ha már belemegy egy nő a szexbe miért nem mutatja ki hogy kívánja a pasit? Ő is tegyen érte valamit. A 19 éves lánynak üzenem, ha nem motiválod őt, akkor ő is úgy érzi mi a frásznak csináljon neked jót?

Pl. én kézzel, szájjal és mindenhogy felhúzom a páromat rendesen, és mikor már akció van is közben simogatom a fenekét, belemarkolok, a hátát simálom, a hajába túrok. Vagy ha én vagyok felül csókolgatom néha a nyakát, csókolózok vele közben "pihenésképp", a mellbimbóját nyalogatom... stb. stb. fantáziára bízva. :)

Szóval, vagy beleadok minden szerelmet, érzelmet és vágyat, vagy közlöm hogy fáradt vagyok és megérti.

Mert ilyen is van, nála is, nálam is.

De olyankor is odabújok és simogatom, puszilgatom, mert néha már az is jólesik hogy érzem az illatát, az ölelését.

Azok a nők akik fekszenek mint a fa, vegyenek egy vibrátort, ne fárasszák a fiúkat tovább! :D

2011. ápr. 22. 18:44
 29/39 anonim ***** válasza:

Azt próbáltam kifejezni, csak valószínűleg nem sikerült (akkor voltam kb 37 órája ébren amikor írtam), hogyha én próbálkozom ezekkel a dolgokkal, amikről szó is volt, de a pasi játszik darab fát, akkor hamar feladom és biztosan nem fogok pl orálozni csak azért, mert ő 10 perce egyszer már majdnem hozzámért az egyik kezével. Az is mondjuk mutatja, hogy milyen csodálatos tejesítménnyel bírtak, hogy náluk a szex pont abban a pillanatban ért véget, hogy ők elmentek, onnantól én feleljtsek el bármit. Ez a további alkalmakra nézve picit demotiváló nekem.

Szóval szerintem azért a csajnak se kötelező halálosan szexinek lennie az ágyban, ha ezt nem "viszonozza" a pasi...

19/N megint

2011. ápr. 22. 21:14
 30/39 anonim ***** válasza:

ma 21:14

Nem kell szexinek lennie,elég ha már levetkezik,akkor már lehet rá verni..

2011. ápr. 22. 21:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!