Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek nagyon zavaró ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek nagyon zavaró ha egy lány ugy fekszik mint egy fa szex közben?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 14:19
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
95%
attól függ milyen , én szeretem ha úgy fekszik mint egy tölgy , vagy fenyő , de egyébként nem
2011. ápr. 20. 14:22
 2/39 anonim ***** válasza:
40%
hát.... elég nehét helyzet mert ugye gondolom minidg te vagy felül ? ! engem zavarna de eccer eccer belefér
2011. ápr. 20. 14:23
 3/39 A kérdező kommentje:
de én ugy gondolom hogy titeket zavar e ha nem csinál semmit csak fekszik? mert engem nagyon tud zavarni
2011. ápr. 20. 14:27
 4/39 anonim ***** válasza:
54%
A volt barátnőm is pontosan ilyen volt, de kajakra mint 1 darab fa. És igen nagyon zavaró.
2011. ápr. 20. 14:29
 5/39 anonim ***** válasza:
73%
baromi zavaró
2011. ápr. 20. 14:43
 6/39 szamo77d ***** válasza:
66%

Szerintem borzasztó lehet, hogy ott kínlódsz, ő meg nem

csinál semmit! Nagyon-nagyon rossz lehet. Én a helyedben

keresnék egy másik, normális lányt! De azért ezt is megkérdezném, hogy mi a baja velem, esetleg a szexszel?

Adjon magyarázatot a viselkedésére. Ha meg így viselkedik, de nem akar beszélni róla, akkor kész, passz!

2011. ápr. 20. 14:49
 7/39 anonim ***** válasza:
71%

Jaj Jézusom! Volt két ilyen barátnőm!

Teljesen kikészítettek, az életkedvem elment tőlük!

Isten óvjon a továbbiakban az ilyenektől :D

Szörnyű!

2011. ápr. 20. 14:50
 8/39 anonim ***** válasza:
94%
A fa általában áll. A csaj ha alul van nem tud annyira mozogni de ha lovagol akkor jobb akkor meg a fiu a fadarab sztem váltsatok pózt vagy segits neki
2011. ápr. 20. 14:59
 9/39 anonim ***** válasza:
88%

De most azokról a nőkről van szó akiknek az egész erotikus tárháza az az, hogy fekszenek a hátukon és néznek mint a bagoly. Vannak olyanok akik egyszerűen nem hajlandók változásra.

Pózváltást feleslegesnek tartják, a szopás undorító, a nyalás megalázó, a mellbimbójuk érzékeny, csikisek, fapofát vágnak, nem szólalnak meg, nem érnek hozzád, előjáték nuku :D Jaj minden bajuk van

2011. ápr. 20. 15:03
 10/39 anonim ***** válasza:
79%

Borzasztóan zavaró. Pláne azért, mert így a szex nyújtotta élvezet egy átlagon aluli f@szverésével lesz egyenlő. Csak a kezemet nem kell elvinni előtte vacsorázni.

Amúgy azért is gáz, mert engem például ez lelohaszt. És - hiába nem az én hibám - azért az önérzetemnek nem jó, hogy csődöt mondtam az ágyban.

2011. ápr. 20. 15:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!