Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek nagyon zavaró ha egy lány ugy fekszik mint egy fa szex közben?
Szerintem borzasztó lehet, hogy ott kínlódsz, ő meg nem
csinál semmit! Nagyon-nagyon rossz lehet. Én a helyedben
keresnék egy másik, normális lányt! De azért ezt is megkérdezném, hogy mi a baja velem, esetleg a szexszel?
Adjon magyarázatot a viselkedésére. Ha meg így viselkedik, de nem akar beszélni róla, akkor kész, passz!
Jaj Jézusom! Volt két ilyen barátnőm!
Teljesen kikészítettek, az életkedvem elment tőlük!
Isten óvjon a továbbiakban az ilyenektől :D
Szörnyű!
De most azokról a nőkről van szó akiknek az egész erotikus tárháza az az, hogy fekszenek a hátukon és néznek mint a bagoly. Vannak olyanok akik egyszerűen nem hajlandók változásra.
Pózváltást feleslegesnek tartják, a szopás undorító, a nyalás megalázó, a mellbimbójuk érzékeny, csikisek, fapofát vágnak, nem szólalnak meg, nem érnek hozzád, előjáték nuku :D Jaj minden bajuk van
Borzasztóan zavaró. Pláne azért, mert így a szex nyújtotta élvezet egy átlagon aluli f@szverésével lesz egyenlő. Csak a kezemet nem kell elvinni előtte vacsorázni.
Amúgy azért is gáz, mert engem például ez lelohaszt. És - hiába nem az én hibám - azért az önérzetemnek nem jó, hogy csődöt mondtam az ágyban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!