Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este fogtok sexelni?
Figyelt kérdés
Mien pozban?Bele élvezni a punciba?2011. ápr. 20. 11:29
11/19 anonim válasza:
En igen, azt meg nem tudom milyen pozban, de amikor egyutt alszunk akkor mindig szeretkezunk es ma egyutt fogunk aludni:D
12/19 anonim válasza:
Mi már túlvagyunk rajta, de még estére lehet, hogy lenyomunk egyet.
13/19 Kingaa1 válasza:
nem mert most jelentette be hogy lehet hogy nem tudunk találkozni... és holnap sem mert más városban leszek és holnapután esetleg:)
14/19 anonim válasza:
Nem tudom, több mint egy hete az megy hogy "inkább holnap" szeretkezzünk :S F30
15/19 anonim válasza:
Nem. Feltételezem magamról, hogy ha az utóbbi 1 évet kibírtam szex nélkül, akkor a mai napot is ki fogom :)22/L
16/19 anonim válasza:
Én sajna nem, mert másfél hete mentünk szét a párommal. De most egyáltalán nem is kívánom a szexet:D
17/19 anonim válasza:
Remélem, igen, mert már nagyon kész vagyok.
Piri néne tegnap elment, úgyhogy szabad a pálya!
És nem, sajnos nem megy punciba, mert a párom még nem akar gyereket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!