Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este fogtok sexelni?
Én nem fogok, nincs barátnőm :)
De mindegy is, mert mikor volt, akkor is külön kérvényt kellett benyújtani egy kis hancúrozásért :D
2.vok
Én szinte minden nap kezdeményezek(lehet ez a baj,h. sose várom meg h. ő kezdeményezzen:-)
Aztán sokszor pofára esek,mert ritka h. hétköznap szeretkezünk,de azért elöfordul,de átlagosan csak hétvégi szex van.Amúgy együtt élünk és mindketten dolgozunk, bár fiatalok vagyunk.
26/l
Én nem fogok, nincs barátnőm :)
De mindegy is, mert mikor volt, akkor is külön kérvényt kellett benyújtani egy kis hancúrozásért :D
Én teljesen megértem őt....
én tanulok a párom dolgozik és lényegében "eltart" minket (nem szó szerint) és nem fogok ráugrani egy nagyon szar, kimerítő napja után, hogy ugyan már elégítsél már ki.....
sajnos ma nem,mert barátom még nincs itthon.neki még suli van az egyetemen,nekem meg szünet.majd hnap jön haza és akkor tuti,h fogunk :) :)
már alig várom :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!