Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nostanában miért számít gáznak, ha a bikinialsóból kilátszik néhány szőrszál? 40N
Egyébként kontinensenként változik a fazondivat is. Ázsiában 20-30 centi hosszú póthajakat ültetnek be a nők - ilyen a puncidivat. Színesre festik, fésülgetik, játszadoznak vele előjátékképpen.. nekünk ez furcsa.
Másrészről változnak az idők és az igények is. Ma ápoltabbak vagyunk,mint 50 éve, vagy 100 éve. Régen a mosdás sem volt divat.
Én mégis tisztábbnak érzem magam szőr nélkül.
Ha például megjön, abban a pár nabban hiába fürdök le kötelezően napi kétszer is, és kétszer váltom a bugyimat is, meg tampont használok... de szőrrel folyamatosan koszosnak érezném magam. És sima puncival (középen szokott lenni egy vékony kis csík max) viszont tisztább, 'moshatóbb' lesz a felülete. Ennyi. Sosem tetszett a dzsungel, az össze-vissza kandikáló szőrszálak. Szeretem, ha sima. Maszturbálásnál is felizgat, hogy mennyire puha ott lent a bőröm. Ez nem értem miért olyan felfoghatatlan.
Engem sem zavar, hogy vannak férfiak (bár ritka), akik a szőrösre buknak. Akkor őket sem és a szőrös feleségüket se zavarja, hogy van, aki úgy nem szereti. Engem taszít a szőr a nemiszerven. Esztétikusabb számomra így.
És felőlem aztán lehet az új divat a fiatalok körében megint a szőr, mert nekem biztos, hogy sima marad, és továbbra sem dobnám ki a borotvámat! Férjemnek is így jó, és nekem is (már 11 éves korom óta)...
Tudod, aki olyan régi felfogású, hogy még szőrös ott lent, az valószínű, hogy annyia régimódi hozzáállású a dolgokhoz, hogy nem tampont, hanem betétet hord. Na már most, ha betétet hordanék, és még szőrös is lennék, akkor nagyon valószínű, hogy koszosnak érezném magam, mert lássuk be, ez undorító. Beleragad a szőrbe, és egésznap olyan! Azt ne mondd, hogy ez gusztusos, és nincs köze a higiéniához?
Mert rohadtul van. És pont ezért gusztustalan. de persze engem ez továbbra nem érdekel. Mert, ha valaki ilyen és nem akar megborotválkozni, az nekem mindegy. Én nem vagyok ilyen, és ennek örülök.
Utolsó, én is borotválom magam, elég régóta, de még sem gyártok összeesküvés elméleteket. Kicsit felfújod.
Anyáink is felnőttek, viszonylag egészségesen, meg az előző generáció is.
Sztem is jobb, kényelmesebb, praktikusabb, de nem magyarázom meg ezt mások javára. Csak idegesít, h mindenki 21. századra hivatkozik, és akkor különböző kitalált trendek alapján ítélkeznek egymás felett. Nem véleményt mondanak, hanem ítélkeznek, és majdhogynem gyűlölköznek.:D
Pedig csak arról szól, h elfogadjuk a másikat, és kész.
Manapság csak egy elordítja a magát az élen, többi meg beáll a sorba..
Nem értem miért mondod, hogy gyűlölködök, szerintem normálisan írtam le:
„Mert, ha valaki ilyen és nem akar megborotválkozni, az nekem mindegy. Én nem vagyok ilyen, és ennek örülök.”
„Engem sem zavar, hogy vannak férfiak (bár ritka), akik a szőrösre buknak. Akkor őket sem és a szőrös feleségüket se zavarja, hogy van, aki úgy nem szereti.”
Ebbe semmi piszkálódás, gyülölködés nincs. Csak azt nem értem, hogy ezt a kérdést miért kell feltenni. Miért kell megkérdezni. Hisze teljesen nyílvánvaló, hogy milyen válasz fog jönni.
anyám is mindig szőrtelenítette a bikinivonalát, szóval azért az már a 80-as években nem volt divat, hogy kilógjon. a hónaljukat meg tleg borotválták a háború előtt is, mamám mesélte. szóval nem annyira újkeletű dolgok ezek...
29/N
Én 17/L vagyok...és nekem személy szerint semmi bajom ha szőrős...1x levágtam teljesen h sima legyen de zavart,nagyon...
Szerintem mindenki úgy hordja (szőrősen v nem) ahogy neki kényelmes:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!