Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nostanában miért számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nostanában miért számít gáznak, ha a bikinialsóból kilátszik néhány szőrszál? 40N

Figyelt kérdés
Amikor fiatal lány voltam, szinte senki sem borotválta a punciját, és teljesen normális volt hogy egy kicsit kilátszott a punciszőr a bikinialsóból. Ez teljesen normális dolog. Nem értem, hogy ez manapság miért gáz?
2011. ápr. 20. 10:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Változnak az idők, de ebben az esetben jó irányba én azt gondolom. Nem valami guszta akárhogy is nézzük.
2011. ápr. 20. 10:07
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

mert más lett a divat , biztos az ön ideébe is volt vmi amiért megnézték az idősebbeket amit meg ők nem értettek ...:D

a mi gyerekeink is meg fognak nézni minket amit meg mi nem fogunk érteni változnak az idők :D:D

17/f

2011. ápr. 20. 10:09
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
mert "fejlődik" a világ. sok minden ami régen normális volt, ma már gáz. de bár lenne olyan minden mint régen! sokkal többet ért a pénz pl.
2011. ápr. 20. 10:09
 4/20 anonim ***** válasza:
19%
Mert finnyás a brigád, és mindenki megy egy divat után, mint a majmok.
2011. ápr. 20. 10:14
 5/20 anonim ***** válasza:
51%
Miért lenne gusztustalan?Azért mert vki kitalálta?Így születtünk,ez a természetes,csoda h. még van szőr rajtunk, aminek igenis fontos szerepe van.De tény h. ez a divat.Bár próbálták visszahozni a szőrös lábat,de nem nagy sikerrel.Az én szüleim se borotválkoznak(kivéve apu a szakállát).Ez olyan mint a régi fürdősuha, ott szinte teljesen el voltak fedve nők, ma meg már azon se lepődik meg az ember ha vki monokinizik.
2011. ápr. 20. 10:20
 6/20 anonim ***** válasza:
16%
Mert azt hiszik a mai fiatalok,hogy az a legjobb megoldás és az a gusztusos,etikus is szép,csak azért,mert mostanában az a menő.Aki azt mondja,hogy jaj de gusztustalan a puciszőr és 20 évvel korábban született volna,akkor lehet azt se tudná,hogy létezik olyan,hogy valaki borotválja a puncit.
2011. ápr. 20. 10:21
 7/20 anonim ***** válasza:
49%
10-20 év múlva ismét a szőrös punci lesz a divat, meglássátok!
2011. ápr. 20. 10:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
10:26,akkor a 40-50 éves néniknek lesz kopasz puncijuk és a 15-16 éves kis csitriknek meg dzsungel lesz a lába között :D
2011. ápr. 20. 10:27
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Emlékszem, kisgyerek koromban nem volt ritka látvány a Balcsin (meg máshol is), hogy kilógott a punciszőr a bikiniből. Nekem ez már akkor sem igazán tetszett. Ahogy a punci sem látszik ki, nem kellene a szőrnek sem. Legalább is nekem ez volt a véleményem már 20-25 évvel ez előtt. Engem pont annyira zavar, mint az óriási hónaljszőr. Meg mint a fecske a férfiakon... 30F
2011. ápr. 20. 10:28
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem pl sokkal jobban tetszik ha szőrös a punci, és nem hogy nem zavar ha kilátszik, hanem még tetszik is és izgató hatással van ráma látvány!

28F

2011. ápr. 20. 10:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!