Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hamar van orgazmusom, a barátnőm szerint ez ciki, és a pasim csak kihasznál?
Elég hamar van orgazmusom, ha a párom jó tövig berakja. "Nyom" rajta 2-3-at és már végem. Van hogy 3-4x is van orgazmusom ha együtt vagyunk, bár a többinél azért kell 1-2 percig dolgozni, hogy megint legyen.
A barátom azt mondja, ő nagyon élvezi hogy ilyen hamar, és akár többször is sikerül eljuttatni a csúcsra. Én is élvezem, és örülök neki, mert sokszor olvasom, hogy sok nőnek nem sikerül.
A legjobb barátnőm, akivel mindent megbeszélek állandóan azt hajtogatja, hogy ne hagyjam a páromnak, hogy ilyen hamar kielégítsen, mert biztos egy kiéhezett szajhának tart, és ha "kidugta" magát, keres egy rendes lányt, akivel családot alapít.
Szerintetek igaza van?
21:40
De jó, hogy te jobban tudod, hogy én mit érzek.
Szerintem is keveri a kérdező az elélvezést az orgazmussal.
Jó persze semmi sem lehetetlen,mindig vannak érdekes emberek,de hogy 2-3 nyomás után orgazmus aztán 1-2 percenként egymás után....elég hihetetlen dolog lene.
Erősitsen meg egy nő ha lehet,lehetőleg olyan akinek már tényleg volt is orgazmusa.
Ugyanis nagyon sok nö ugy éli le az életét hogy nem volt egyszer sem orgazmusa,nemhogy percenként.
Nem is beszélve arról hogy egy orgazmus nem csak ugy hipp-hopp elmulik epár másodperc alatt
ma 22:12, én megerősítelek, de nekem miért hiszed el jobban, mint a kérdezőnek, hogy volt már orgazmusom és tényleg tudom mi az. Nem leheteten, csak azért, mert te még nem tapasztaltál ilyet. Valami nem attól létezik, hogy te látod. És egybként nem ez volt a kérdés.
Kérdező, nem igaz, amit a barátnőd modott. Egy normális pasi se gondolna ettől szajhának. A barátnőd vagy valami túlemancipált femisinta, vagy még sosem szeretett senkit igazán, vagy féltékeny. Vagy ez a három bármilyen kombinációban. De igaza semmiképp sincs. :)
23/l
én is alá tudom támasztani, h VAN ilyen. mondjuk azért nem ilyen durván, mint a kérdezőnél, de 5perc alatt elmegyek simán...aztán még 2 belefér általában:D
Kérdésedre a válasz: A barátnőd sík buta.. -.- Gondolj bele a pasid helyzetébe. Mekkora ego csomagot kap, mikor elégedetten hátradől szex után: hmm, megint 3x elment tőlem a csajom és ilyen gyorsan...szex isten vagyoooook :)
22/L
én nem mondtam hogy 1-2 percenként van orgazmusom. max 3-4 alkalommal egy szeretkezéskor, és olyankor 1-2 percig kell izgatni.
És nem keverem össze. Mert ha nem teszi be teljesen akkor is élvezem, minden pózban, nagyon jó, de nincs orgazmusom. A korábban említett esetben pedig érzem ahogy szaporán összerándul a hüvelyem, néha remeg, és semmit nem tudok csinálni, ráhagyom a páromra, mert annyira élvezem, hogy már szinte fáj. Néha majd össze pisilem magam ilyenkor. Szerintem orgazmus, de lehet én ismerem rosszul magam.
Régen is volt ilyen, csak akkor tovább tartott, mert a párom szerszáma is kisebb volt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!